arama motoruna; valorant ban kurallları yazman yeterlidir. kimse sana oradan daha güvenilir bilgi veremez çünkü her online oyunda olduğu valoranttada güncellemeler, forum değişiklikleri gibi yenilikler geliyor.
Öncelikle üstte de yazıldığı gibi hesap almak ve satmak illegaldir. Eğer alacağınız hesap önceden topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yapmamışsa, uyarı almamışsa, hileden yana hiçbir sıkıntı yaşamamışsa kullanabilirsiniz. LoL'de 30 seviyeye kadar bot hesap oluşturup satanlar oluyor, onlar banlanıyor. Valorant'da öyle bot olayı var mı bilmiyorum ama fark edilirse ban yer büyük ihtimal.
Eğer söylediğiniz şey hesap satın almak değil de birinin hesabına geçici olarak vs. girmekse, hesap paylaşımı da yasak fakat şu ana kadar hesap paylaşımından ban yiyen pek görmedim, size kalmış.
Öncelikle üstte de yazıldığı gibi hesap almak ve satmak illegaldir. Eğer alacağınız hesap önceden topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yapmamışsa, uyarı almamışsa, hileden yana hiçbir sıkıntı yaşamamışsa kullanabilirsiniz. LoL'de 30 seviyeye kadar bot hesap oluşturup satanlar oluyor, onlar banlanıyor. Valorant'da öyle bot olayı var mı bilmiyorum ama fark edilirse ban yer büyük ihtimal.