Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Mayıs 2022 #1 Eskişehirde oturuyorum fakat IP adresim Ukraynada gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2022
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 3 Mayıs 2022 #2 Monarch Leviathan dedi: Eskişehir'de oturuyorum fakat IP adresim Ukrayna'da gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Savaşa gitmiş (!) sanırım ISS nerede ise IP de orada oluyor.
Monarch Leviathan dedi: Eskişehir'de oturuyorum fakat IP adresim Ukrayna'da gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Savaşa gitmiş (!) sanırım ISS nerede ise IP de orada oluyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 3 Mayıs 2022 #3 Monarch Leviathan dedi: Eskişehirde oturuyorum fakat IP adresim Ukraynada gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dene. VPN kullanıyorsan kapat.
Monarch Leviathan dedi: Eskişehirde oturuyorum fakat IP adresim Ukraynada gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dene. VPN kullanıyorsan kapat.