mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #1 Steam'de 66 TL bakiye var. Sizce alınır mı? 50+ saatin üstünde oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Kasım 2023 #2 mataleon dedi: 50+ saatin üstünde oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır. mataleon dedi: Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya full paket alıyorsun, değer.
mataleon dedi: 50+ saatin üstünde oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır. mataleon dedi: Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya full paket alıyorsun, değer.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #3 Caner Uncu dedi: Oynanır. Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya full paket alıyorsun, değer. Genişletmek için tıkla... Keşke epic verdiği zaman alsaydım.
Caner Uncu dedi: Oynanır. Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya full paket alıyorsun, değer. Genişletmek için tıkla... Keşke epic verdiği zaman alsaydım.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Caner Uncu dedi: Oynanır. Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya Full paket alıyorsun, değer. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'da vermişti Epic'ten alamamıştım oradan aldım
Caner Uncu dedi: Oynanır. Epic Games FS19'u bedava vermişti, eğer almadıysan ve yeni oyunlarına bütçen yetmiyorsa kesinlikle alınır. 32 liraya Full paket alıyorsun, değer. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'da vermişti Epic'ten alamamıştım oradan aldım