Flexayme Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Merhaba. Farming SIM 17 Steam'den satın aldım ve indirdim. Daha sonra ile oyunu başlattığımda oyun loading ekranı gözüktükten sonra kayboluyor.
Merhaba. Farming SIM 17 Steam'den satın aldım ve indirdim. Daha sonra ile oyunu başlattığımda oyun loading ekranı gözüktükten sonra kayboluyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #2 Dosya doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2023 #3 Flexayme dedi: Merhaba. Farming SIM 17 Steam'den satın aldım ve indirdim. Daha sonra ile oyunu başlattığımda oyun loading ekranı gözüktükten sonra kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi? Şebnem Ferah dedi: Dosya doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın. Artı 0 Eksi
Flexayme dedi: Merhaba. Farming SIM 17 Steam'den satın aldım ve indirdim. Daha sonra ile oyunu başlattığımda oyun loading ekranı gözüktükten sonra kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi? Şebnem Ferah dedi: Dosya doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #4 Kaanolovski dedi: Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var? Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Ufacık bir araştırmayla hatanın oyunun kendisinden kaynaklandığı anlaşılıyor zaten, ofansif çıkışımın nedeni ise insanların konu ve sorun fark etmeksizin aynı şeyi ezbere bir şekilde her tarafa yazması. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Ufacık bir araştırmayla hatanın oyunun kendisinden kaynaklandığı anlaşılıyor zaten, ofansif çıkışımın nedeni ise insanların konu ve sorun fark etmeksizin aynı şeyi ezbere bir şekilde her tarafa yazması.
KS KS Flexayme Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 Şebnem Ferah dedi: Dosya doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Kaanolovski dedi: Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi? Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim fakat hiçbir şekilde olmadı. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Dosya doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Kaanolovski dedi: Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi? Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim fakat hiçbir şekilde olmadı.