Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi?Merhaba. Farming SIM 17 Steam'den satın aldım ve indirdim. Daha sonra ile oyunu başlattığımda oyun loading ekranı gözüktükten sonra kayboluyor.
Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın.Dosya doğruladınız mı?
Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var?Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın.
Ufacık bir araştırmayla hatanın oyunun kendisinden kaynaklandığı anlaşılıyor zaten, ofansif çıkışımın nedeni ise insanların konu ve sorun fark etmeksizin aynı şeyi ezbere bir şekilde her tarafa yazması.Kimi zaman inerken bazı hatalar meydana gelebiliyor, kendim yaşamıştım örnek vermek gerekirse. Saldırmaya ne gerek var?![]()
Evet denedim.Dosya doğruladınız mı?
Evet onu da denedim fakat hiçbir şekilde olmadı.Oyunu Offline olarak başlatmayı denediniz mi?
Doğrulamak ile ne alakası var bunun? Oyunu indirip direkt girmiş. Ezbere konuşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.