Çözüldü Farming Simulator 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

alanyal7

Kilopat
Farming Simulator'de bu hatayı alıyorum Process Monitor rehberini izleyip dosyaları kontrol ettiğim zaman msvcp 140 DLL'lerden başka prefer external manıfest, muı settıngs gibi ayrı dosyalarda hatalı. 1 hafta önce Windows'tan PC'yi sıfırlamıştım sıfırlamadan önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Sıfırladıktan sonra World War Z'de de buna benzer DLL hataları vermişti bende YouTube'den video izleyip altında ki linklerden DLL'leri kudum değiştirdim keşke yapmasaymışım elle kurmanın iyi bir şey olmadığını bilmiyordum. Şimdi bu hatalar benim yanlış kurduğum DLL'lerden kaynaklanıyor olabilir gibi. Sizce sıfırlayayım mı bilgisayarı yoksa tüm DLL'leri düzeltmenin bir yolu var mı? Lütfen yardımcı olun.

Çözüm
Bunları kurun.
Logfile.rar umarım olmuştur kusura bakmayın biraz geç anladım.

Şu an tam olarak arkadaş msvcp DLL hatası mı alıyor?

Başta 0 C000007b hatası alıyordum rehbeeri izleyerek yapmaya çalıştım ama DLL harici şeyler de vardı msvcp de hatalıymış silmeyi denedim silinmemişti başta. Sonradan silindi. Şu anda msvcp 140 hatası veriyor fakat msvcp olsa bile 00007b hatasını verecek. @Emre C LogFile'i düzgün gönderebilmiş miyim?

Logfile.rar baktınız mı eğer olmuyorsa sıfırlama yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları kurun.

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkürler siz atmadan 2 dk önce başka postta görüp kurdum ama vcruntimeyi silmedim şimdi silsem sorun olur mu? Oyun şu anda açılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…