Farming Simulator 15 vs. 17 vs. 19 vs. 22

Bende zaten 22 var 22'den biraz sıkıldım 15'i de bir denesemmi diyorum.

Bende zaten 22 var 22'den biraz sıkıldım 15'i de bir denesemmi diyorum.
22'den sonra çok basit gelecek muhtemelen ama istersen bir dene. Oyunun renk paletinden midir bilinmez 15 bana daha köyümde gibi samimi hissettiriyordu
Usta indirteceksin bana oyunu yine yarın indirmeye koyayım. Aynı çardan devam.
Benim de canım çekmedi değil, yıllar önce bıraktığım inekler ne yapıyor acaba?

Bir efsaneye göre, hâlâ aynı yerde otlanıyorlar. Ve sonsuza kadar şeflerini bekliyorlar.

Bence 15 ben 15'te kredi çekip bütün traktörleri ekipmanları satıp scorpionking ile para kasıyordum.

Bence 15 ben 15'te kredi çekip bütün traktörleri ekipmanları satıp scorpionking ile para kasıyordum.
Yol kenarları ağaç kalıntıları dolmuştu benim artık, arada pikapla dolaşırken çarpıyordum. Ne zaman para lazım olsa Scorpion'a koşardım, hile gibi bir şeydi oyunda.

Fs 15 hala oynanır mı sizce?
Eski oyun değil ama 19 17 varken özellik bakımından az gelir. Grafikleri bence hala güzel ama dedğim gibi 17 ve 19 da daha çok özellik var.

Katılıyorum her şeyi satıp ormancılığa yüklenince paraya para demiyordum.

19 çünkü satış yerinde bi bug var

Bu makinelerden boşalttığımız tanklar (büyük beyaz oluyor) içinde 1 lt ilaç olsa bile satın aldığımız fiyata satabiliyoruz.

Glitch nasıl yapılır: Herhangi bir büyük tankla dolan makine takın. Ardından boşaltma tuşu (I) olması lazım. Hemen 2 kez basın tuşa. Ama beklemeyin yoksa makineden çok ilaç boşalır. Sonra satış dükkanına gidip sarı çizgilerin içine bırakın ve satın. Ne kadar para istiyorsanız o kadar kez tekrarlayın.

Vay be. Ben de ilaçlama kısmında bir mantık problemi olduğunu sezmiştim ama böyle bir şey aklıma gelmedi hiç. 19'da fakirlikten sürünüyordum oynarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…