Aslında tek sorun bu oyunda değil. Bir çok oyunda bu hatayı alıyorum. Tüm ".dll" dosyalarını indirip kurdum fakat hata devam ediyor. Process Monitor ile Farming Simulator 17'nin hatasını aldım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Logfile: Logfile.rar dosyasını indir - download
Aslında tek sorun bu oyunda değil. bir çok oyunda bu hatayı alıyorum. tüm ".dll" dosyalarını indirip kurdum fakat hata devam ediyor. Process Monitor ile farming Simulator 17'nin hatasını aldım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
LogFile: Logfile.rar dosyasını indir - download
Kanka VC_REDIST tüm sürümlerinin olduğu bir paket var, internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu, çözüldü. Kurulum bir 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.
Kanka VC_REDIST tüm sürümlerinin olduğu bir paket var, internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu, çözüldü. Kurulum bir 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.
knk vc_redist tüm sürümlerinin olduğu bir paket var internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu,çözüldü.Kurulum bi 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.