Çözüldü Farming Simulator 17 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1

DanyW

Hectopat
Daha fazla  
Aslında tek sorun bu oyunda değil. Bir çok oyunda bu hatayı alıyorum. Tüm ".dll" dosyalarını indirip kurdum fakat hata devam ediyor. Process Monitor ile Farming Simulator 17'nin hatasını aldım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Logfile: Logfile.rar dosyasını indir - download

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında tek sorun bu oyunda değil. bir çok oyunda bu hatayı alıyorum. tüm ".dll" dosyalarını indirip kurdum fakat hata devam ediyor. Process Monitor ile farming Simulator 17'nin hatasını aldım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
LogFile: Logfile.rar dosyasını indir - download

Kanka VC_REDIST tüm sürümlerinin olduğu bir paket var, internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu, çözüldü. Kurulum bir 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka VC_REDIST tüm sürümlerinin olduğu bir paket var, internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu, çözüldü. Kurulum bir 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.
Bunları yaptım teşekkür ederim.
Bunu yapmamalısınız. DLL dosyalarını tek tek değil, geldiği paketler aracılığıyla kurmalısınız.

C:\Windows\System32\xinput1_3.dll

Bu dosyayı silip DirectX İndirme Aracı'nı kurun.
Çözüldü teşekkürler.

knk vc_redist tüm sürümlerinin olduğu bir paket var internette onu yükle sonra yaklaşık 12 sürümü sırayla kurulacak bende de vardı orijinal oyunda bile hata veriyordu,çözüldü.Kurulum bi 30 dk sürebilir ve bitince baştan başlat bilgisayarı.
Not:Olmuş iyi oyunlar iyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı