allise1 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Merhaba, başlıkta da gördüğünüz oyun zor mu? İlk defa Farming Simulator oyunu oynayacağım.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Neden zor olsun? Sol üst köşede hangi tuşun neye yaradığı yazıyor zaten.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 6 Eylül 2023 #3 Çiftçilik oyunu gerçekte oynarsan zor hocam bu neden zor olsun.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 Hiçbir Simulator oyunu zor değildir. 〰Bilir Kişi
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.586 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 6 Eylül 2023 #5 allise1 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz oyun zor mu? İlk defa Farming Simulator oyunu oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır zor değil zaten öğretiyor oyun ilk başlarda.
allise1 dedi: Merhaba, başlıkta da gördüğünüz oyun zor mu? İlk defa Farming Simulator oyunu oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır zor değil zaten öğretiyor oyun ilk başlarda.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 6 Eylül 2023 #6 Zaman hızlandırma modu kurmanızı öneririm, daha rahat oynarsınız.
allise1 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 Cheirasword dedi: Neden zor olsun? Sol üst köşede hangi tuşun neye yaradığı yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sence bilseydim sorar mıydım hocam. maximilian borsodi dedi: Zaman hızlandırma modu kurmanızı öneririm, daha rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
Cheirasword dedi: Neden zor olsun? Sol üst köşede hangi tuşun neye yaradığı yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sence bilseydim sorar mıydım hocam. maximilian borsodi dedi: Zaman hızlandırma modu kurmanızı öneririm, daha rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #8 allise1 dedi: Sence bilseydim sorar mıydım hocam. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir düşünceye itildiniz? En azından herhangi video açıp izleyebilirdin. Çiftçilik simülatörü yani ne olabilir?
allise1 dedi: Sence bilseydim sorar mıydım hocam. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir düşünceye itildiniz? En azından herhangi video açıp izleyebilirdin. Çiftçilik simülatörü yani ne olabilir?
allise1 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #9 Cheirasword dedi: Neden böyle bir düşünceye itildiniz? En azından herhangi video açıp izleyebilirdin. Çiftçilik Simulator'ü yani ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam benim izlediğim videoda tuş falan yoktu yaklaşık 10 dakikalık kısmını izledim ve hoşuma gitti burada da sormak istedim.
Cheirasword dedi: Neden böyle bir düşünceye itildiniz? En azından herhangi video açıp izleyebilirdin. Çiftçilik Simulator'ü yani ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam benim izlediğim videoda tuş falan yoktu yaklaşık 10 dakikalık kısmını izledim ve hoşuma gitti burada da sormak istedim.
3 369067 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 784 Çözümler 2 7 Eylül 2023 #10 Hiç zor değil hocam. İlk oyunundan bu yana tüm serisini oynadım çok güzel oyundur. Tek zorlayan şey b*k varda haritanın diğer ucuna konulan ticaret merkezlerine gitmek. Sabırlı biriyseniz 10 numara oyun.
Hiç zor değil hocam. İlk oyunundan bu yana tüm serisini oynadım çok güzel oyundur. Tek zorlayan şey b*k varda haritanın diğer ucuna konulan ticaret merkezlerine gitmek. Sabırlı biriyseniz 10 numara oyun.