Farming Simulator 19 oyun açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tuncaytlks

Hectopat
Herkese iyi günler.
Farming Simulator 19 oyununu bilgisayara attığımda açılmıyor ama flaş bellek de oyunu açtığımda açılıyor. Acaba sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Bilgisayara attığım zaman nasıl açılır?

Masaüstüne attığım zaman böyle bir hata alıyorum flaş bellek de açtığım zaman açılıyor.

Dosya Ekleri

• DAFE9BA9-CDA9-4867-8FE7-036313D54A9C.jpeg
    DAFE9BA9-CDA9-4867-8FE7-036313D54A9C.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 330
Son düzenleme:
Herkese iyi günler.
Farming Simulator 19 oyununu bilgisayara attığımda açılmıyor ama flaş bellek de oyunu açtığımda açılıyor. Acaba sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Bilgisayara attığım zaman nasıl açılır?
Oyun orijinal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodaki yolları deneebilir misiniz?

Hayır orijinal değil dosyalarını almıştım bir arkadaştan normalde olmuyorudu bi sıkıntı ama bu sefer böyle oldu bu videoyu da önceden denemiştim ama aynı dorun devam etti benim ki son sürüm zaten ama yinde de hata veriyor.

Hayır orijinal değil dosyalarını almıştım bir arkadaştan normalde olmuyorudu bi sıkıntı ama bu sefer böyle oldu bu videoyu da önceden denemiştim ama aynı dorun devam etti benim ki son sürüm zaten ama yinde de hata veriyor.
Forumda korsan oyuna destek yok. Moderatörler en kısa sürede konuyu kilitlerler diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı