Steam Farming Simulator 2015 multiplayer ortak para hesabı kullanılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

batukaratas

Femtopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşımla Steam platformu üzerinden Farming Simulator 2015 oynuyoruz. Fakat şöyle bir problemimiz var; ortak para hesabı kullandığımızda, arkadaşım ne bir şey alabiliyor, ne de parasını görebiliyor. Paraları ayrı yaptığımızda da oyunun zevki çıkmıyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?

Selam, arkadaşımla Steam platformu üzerinden Farming Simulator 2015 oynuyoruz. Fakat şöyle bir problemimiz var; ortak para hesabı kullandığımızda, arkadaşım ne bir şey alabiliyor, ne de parasını görebiliyor. Paraları ayrı yaptığımızda da oyunun zevki çıkmıyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?

Maalesef multiplayer odasını kuran kişi para birimini görebilir ve araçları o satın alabiliyor. diye biliyorum

Multiplayer oynuyorsanız para ayrılmıyor diye biliyorum. Ama oyun da arkadaşına yetki verirsen parayı harcayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı