Farming Simulator 2017 almaya değer mi?

Makaleler
1
3 arkadaş beraber oynayacak simulasyon oyunu arıyorduk ki biraz araştırınca Farming Simulator'de karar kıldık. FS19'un 100TL fiyatı varken; fs 17 Platinum Edition'un 32TL olması bizi FS17'ye itti. Sizce bu oyun alınır mı? Alınmazsa yerine hangi seriyi tercih etmeliyiz? Multiplayer için bir sıkıntı olur mu?

3 arkadaş beraber oynayacak simulasyon oyunu arıyorduk ki biraz araştırınca Farming Simulator'de karar kıldık. FS19'un 100TL fiyatı varken; fs 17 Platinum Edition'un 32TL olması bizi FS17'ye itti. Sizce bu oyun alınır mı? Alınmazsa yerine hangi seriyi tercih etmeliyiz? Multiplayer için bir sıkıntı olur mu?
Alınır. Fiyatına göre iyi bence.

Xbox game pass almanızı tavsiye ederim Farming Simulator 19'da veriyor.
Farming Simulator 19 uzun süre oynanacak bir oyun değil bence.
Farming Simulator 17'de oyunu tek çiftlik olarak oynuyorsunuz.
Farming Simulator 19'da böyle bir kısıtlama yok herkes kendi çiftliğinde oynuyor.

Fiyat olarak gayet uygun, kesinlikle alınabilir. Kaldı ki FS 19'un steam indirim dönemlerinde fiyatının düşme ihtimali de çok yüksek. FS 19 indirime girene kadar FS 17 ile güzel vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum.​

Grafikler ve gerçekçilik olarak 19 çok daha iyi ama oynanış zevki açısından eşitler diyebiliriz.

O zaman 19'a fazla para vermeye gerek yok diyorsunuz. 17'yi multi için alıyorum bir sorun vs. yoktur değil mi?

Xbox Game Pass almanızı tavsiye ederim Farming Simulator 19'da veriyor.
Farming Simulator 19 uzun süre oynanacak bir oyun değil bence.
Farming Simulator 17'de oyunu tek çiftlik olarak oynuyorsunuz.
Farming Simulator 19'da böyle bir kısıtlama yok herkes kendi çiftliğinde oynuyor.

Amacımız; 1 çiftlikte 3 arkadaş gelişmek/eğlenmek. bunları FS17'de yapabileceğim diye biliyorum yanlış mıyım?
Xbox olayını hiç düşünmedim. Fiyatı vs nedir bir bilgim yok.
Bir de biliyorsanız FS17 plat ed. Ne kadara düşer tahmini?
fiyat olarak gayet uygun, kesinlikle alınabilir. Kaldı ki fs 19'un Steam indirim dönemlerinde fiyatının düşme ihtimali de çok yüksek. Fs 19 indirime girene kadar fs 17 ile güzel vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum.​

En yakın indirimler ne zaman? Ve FS19 ve FS17 ne kadar düşer tahmini? Eğer arada uçuk bir fiyat farkı yoksa FS19'u da tercih edebiliriz.

O zaman 19'a fazla para vermeye gerek yok diyorsunuz. 17'yi multi için alıyorum bir sorun vs. yoktur değil mi?

Amacımız; 1 çiftlikte 3 arkadaş gelişmek/eğlenmek. bunları FS17'de yapabileceğim diye biliyorum yanlış mıyım?
Xbox olayını hiç düşünmedim. Fiyatı vs nedir bir bilgim yok.
Bir de biliyorsanız FS17 plat ed. Ne kadara düşer tahmini?

En yakın indirimler ne zaman? Ve FS19 ve FS17 ne kadar düşer tahmini? Eğer arada uçuk bir fiyat farkı yoksa FS19'u da tercih edebiliriz.
Bence direk xbox game pass alın.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold'u ve 100'ün üzerinde yüksek kaliteli oyunu içerir. Aylık düşük bir ücret karşılığında oyunları konsol ve bilgisayarda arkadaşlarınızla oynayın ve EA Play üyeliği edinin.

Hocam sitesinde yazan bu. Aylık bir ücret karşılığı 100'den fazla oyunu oynayabiliyorsunuz. Buna FS19 da dahil. Ayrıca FH4, Battlefield serisi ve daha bir sürü şey var. Çok avantajlı bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı