fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Merhaba Farming Simulator 2022'de açtığım sunucuyu arkadaşım çok oyunculuda göremiyor. Dün gece sorunsuz şekilde oynamıştık. Fakat bu sabah hata olmaya başladı.
Merhaba Farming Simulator 2022'de açtığım sunucuyu arkadaşım çok oyunculuda göremiyor. Dün gece sorunsuz şekilde oynamıştık. Fakat bu sabah hata olmaya başladı.
Çözüm fordest 31 Mayıs 2024 optimusprime10 dedi: Aynı sorun bende de var, ben ücretli bir şekilde almıştım sanırsam genel bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir.
optimusprime10 dedi: Aynı sorun bende de var, ben ücretli bir şekilde almıştım sanırsam genel bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir.
optimusprime10 Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 164 31 Mayıs 2024 #2 Aynı sorun bende de var, ben ücretli bir şekilde almıştım sanırsam genel bir sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 optimusprime10 dedi: Aynı sorun bende de var, ben ücretli bir şekilde almıştım sanırsam genel bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
optimusprime10 dedi: Aynı sorun bende de var, ben ücretli bir şekilde almıştım sanırsam genel bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir.
optimusprime10 Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 164 31 Mayıs 2024 #4 fordest dedi: Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
fordest dedi: Hocam sorunu çözdük. Online modda aynı şekilde sunucu oluştura tıklayın ve açtığınız çiftliği seçin. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.