Bayağıdır keşke indirime girse de alsam dediğim oyundu pek de indirime girmiş sayılmaz ama DLC'li paketi büyük ihtimal alırım. Teşekkürler haber verdiğin için.
Türünün en iyi oyunudur, almayı düşünen varsa satın alabilir. Bu oyuna bu kadar para vermek istemiyorum diyorsanız da aylık 80 TL'ye Game Pass alabilir ve Game Pass ile bu oyun ve birçok oyunu aylık 80 TL'ye oynayabilirsiniz.
Türünün en iyi oyunudur, almayı düşünen varsa satın alabilir. Bu oyuna bu kadar para vermek istemiyorum diyorsanız da aylık 80 TL'ye Game Pass alabilir ve Game Pass ile bu oyun ve birçok oyunu aylık 80 TL'ye oynayabilirsiniz.
Tabii ki de iyi fiyat. Oyunun bir ara 2017 sürümünü oynamayı denemiştim de oyun bana göre değildi. Çiftlik, simülasyon oyunlarını seven varsa satın alabilir. 240 TL şu devirde para değil.
Oyuna yıllar sonra indirim gelmiş şaşırdım. Ana oyun 240 TL.
Eğer almayı düşünüyorsanız premium paketini satın alın 287.50 TL 15 tane DLC veriyor. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Bu tarz oyunlar neden spor oyunları gibi 18-19-20-21-22 şeklinde sürekli oyun çıkarıyor? Yap bir tane, grafikleri eskiyene kadar güncelle ve DLC çıkarıp sat.