vortextwich Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Farming Simulator 22 nasıl balyalar yem yapılır?
Fatherboard Hectopat Kek günü Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Sanırım yem üretmeye yarayan makine şeklindeki römorku elde etme gerekiyor.
vortextwich Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Fatherboard dedi: Sanırım yem üretmeye yarayan makine şeklindeki römorku elde etme gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o makineyi bulamadım. Biliyorsanız söyler misiniz
Fatherboard dedi: Sanırım yem üretmeye yarayan makine şeklindeki römorku elde etme gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o makineyi bulamadım. Biliyorsanız söyler misiniz
Fatherboard Hectopat Kek günü Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 Slaj karıştırıcı vagonlarından alacaksın hocam. Satıcıdaki Hayvanlar bölümünden.
vortextwich Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Fatherboard dedi: Slaj karıştırıcı vagonlarından alacaksın hocam. Satıcıdaki Hayvanlar bölümünden. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat vagona sadece mineralli yem konuluyor. Balya halindeki saman, çimen konulmuyor onları nasıl samana ve çimene dönüştüreceğimi bilmiyorum.
Fatherboard dedi: Slaj karıştırıcı vagonlarından alacaksın hocam. Satıcıdaki Hayvanlar bölümünden. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat vagona sadece mineralli yem konuluyor. Balya halindeki saman, çimen konulmuyor onları nasıl samana ve çimene dönüştüreceğimi bilmiyorum.