Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 23 Nisan 2024 #1 Merhaba, Farming Simulator 22'de save dosyam silindi fakat belgelerim kısmında save dosyası duruyor. Oyun içinde göremiyorum sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Farming Simulator 22'de save dosyam silindi fakat belgelerim kısmında save dosyası duruyor. Oyun içinde göremiyorum sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #2 Merhabalar. Oyun kayıt edilirken oyunu kapattınız mı? Ben böyle birkaç defa save'i kaybetmiştim. Artı 0 Eksi
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.931 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Mayıs 2024 #3 ArqeNade dedi: Merhaba. Oyun kayıt edilirken oyunu kapattınız mı? Ben böyle birkaç defa Save'i kaybetmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bug olduğundan kaydedirken kapatmak zorunda kaldım. Nasıl çözerim? Belgelerimde save var. Artı 0 Eksi
ArqeNade dedi: Merhaba. Oyun kayıt edilirken oyunu kapattınız mı? Ben böyle birkaç defa Save'i kaybetmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bug olduğundan kaydedirken kapatmak zorunda kaldım. Nasıl çözerim? Belgelerimde save var.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 w1llard dedi: Hocam bug olduğundan kaydedirken kapatmak zorunda kaldım. Nasıl çözerim? Belgelerimde save var. Genişletmek için tıkla... Back-Up dosyaları varsa deneyebilirsiniz fakat daha önce hiç yapmadım. Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Hocam bug olduğundan kaydedirken kapatmak zorunda kaldım. Nasıl çözerim? Belgelerimde save var. Genişletmek için tıkla... Back-Up dosyaları varsa deneyebilirsiniz fakat daha önce hiç yapmadım.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.931 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Mayıs 2024 #5 ArqeNade dedi: Back-Up dosyaları varsa deneyebilirsiniz fakat daha önce hiç yapmadım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
ArqeNade dedi: Back-Up dosyaları varsa deneyebilirsiniz fakat daha önce hiç yapmadım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkürler.