EmreNoir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 209 14 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben Farming Simulator 22'de ''0xc00007b'' hatasını alıyorum. Aşağıya LogFile dosyasını bıraktım, bana hangi DLL'ler hatalı söyleyebilir misiniz acaba? Logfile.rar drive.google.com
Merhaba, ben Farming Simulator 22'de ''0xc00007b'' hatasını alıyorum. Aşağıya LogFile dosyasını bıraktım, bana hangi DLL'ler hatalı söyleyebilir misiniz acaba? Logfile.rar drive.google.com
kmldgn Yoctopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 EmreNoir dedi: Merhaba, ben Farming Simulator 22'de ''0xc00007b'' hatasını alıyorum. Aşağıya LogFile dosyasını bıraktım, bana hangi DLL'ler hatalı söyleyebilir misiniz acaba? Logfile.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Selam bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulduysanız paylaşırmısınız. Artı 0 Eksi
EmreNoir dedi: Merhaba, ben Farming Simulator 22'de ''0xc00007b'' hatasını alıyorum. Aşağıya LogFile dosyasını bıraktım, bana hangi DLL'ler hatalı söyleyebilir misiniz acaba? Logfile.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Selam bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulduysanız paylaşırmısınız.