Steam Farming Simulator 25 $15.59

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Aşağı yukarı bu seriyi biliyoruz. Hatta bu oyunu ailesi veya kendisi çiftçilikle uğraşanlar için özellikle ilk tercih edilen oyun olabiliyor :D Hatta benim ailesi çiftçilikle uğraşan ortaokul arkadaşım bile bu seri favorisiydi. Neyse lafı fazla uzatmadan seri hakkında konuşmam gerekirse ben hiç oynamadım. Lakin EA ve Ubisoft'un serileri gibi gitgide batan seri değil. Yine Farming Simulator oyunları yıldan yıla eksiklikler yine içerebiliyor lakin aşırı kötü olmuyorlar ve yine de üstüne doğru düzgün şeyler ekleyebiliyorlar. O yüzden almanızı öneririm.

Farming Simulator 25
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türler: Simülasyon, Çevrim içi, Çiftçilik, İnşa Etme
🇹🇷 Dil Desteği Var (altyazı & arayüz)
⬇️ Mod Desteği Var
💾 45 GB Depolama

Launcher'lar:
1- Steam: 🆗
2- Epic Games: 🆗
3- Xbox Gamepass: 🆗
4- GoG: 🚫

💴 Orijinal fiyat 19,49 USD & %20 indirim oranıyla 15,49 USD 💴

Bu oyun steam de ilk çıktığında normal fiyatı bu değildi sonradan fiyatını düşürdüler diye biliyorum.
Evet, çokta nadir yaşanan bir durum değil aslında. Hatta mesela bazı indie oyunlar çıkınca da Microsoft Store'da hatalı denecek kadar ucuza çıkıyor. Hatta sonrasında fiyatı Steam ile yaklaşık oluyor. Steam'de de yine geçenlerde Mortal Kombat Bundle'ı ilginç bir fiyattaydı 11 dolar gibi sonrasında 27'ye döndü.

@Shokikan, ilk 36 dolar olarak çıkış yaptı. 4 Kasım'da 19,49 dolara düştü. Yurt dışı fiyatı da buna paralel olarak düşmüş. 50 dolardı, 30 dolara düştü globalde.

Microsoft Store'dan hatalı fiyatlandırma ile 210 TL'ye paketiyle birlikte almıştım.

Evet, çokta nadir yaşanan bir durum değil aslında. Hatta mesela bazı indie oyunlar çıkınca da Microsoft Store'da hatalı denecek kadar ucuza çıkıyor. Hatta sonrasında fiyatı Steam ile yaklaşık oluyor. Steam'de de yine geçenlerde Mortal Kombat Bundle'ı ilginç bir fiyattaydı 11 dolar gibi sonrasında 27'ye döndü.
Steam'de hatalı fiyatlandırma olmadı hocam. Arkadaş Steam'in ilk çıkış fiyatının düştüğünü söylüyor. Xbox'da hatalı fiyatlandırma yaptılar.

Son düzenleme:
@Shokikan, ilk 36 dolar olarak çıkış yaptı. 4 Kasım'da 19,49 dolara düştü. Yurt dışı fiyatı da buna paralel olarak düşmüş. 50 dolardı, 30 dolara düştü globalde.

Microsoft Store'dan hatalı fiyatlandırma ile 210 TL'ye almıştım paketiyle birlikte.

Steam'de hatalı fiyatlandırma olmadı hocam. Arkadaş Steam'in ilk çıkış fiyatının düştüğünü söylüyor. Xbox'da hatalı fiyatlandırma yaptılar.
Bende almıştım xboxtan o zaman.

Xbox fiyatlandırma hatasından aldığım oyunlardan birkaçı...

Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Screenshot_5.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı