auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 594 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #21 thxEMIRHAN dedi: Bir yerde gördüm insanlar almış ama para çekmemiş oyun çıkınca hangi fiyatsa o fiyattan çekçek diyorlar alan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olabilir mi?
thxEMIRHAN dedi: Bir yerde gördüm insanlar almış ama para çekmemiş oyun çıkınca hangi fiyatsa o fiyattan çekçek diyorlar alan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir durum olabilir mi?
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #22 ben bide sanal kartla denicem auditoree dedi: Öyle bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... ben şahsen öyle bi durum olacağını düşünmüyorum
ben bide sanal kartla denicem auditoree dedi: Öyle bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... ben şahsen öyle bi durum olacağını düşünmüyorum
thxEMIRHAN Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #23 ne anlatıyon be abi dedi: Şimdi oyunu bu fiyata aldıktan sonra üzerine biraz daha paramı çekicekler. Genişletmek için tıkla... Galiba. Ama şimdi de çekmeyecek diyorlar.
ne anlatıyon be abi dedi: Şimdi oyunu bu fiyata aldıktan sonra üzerine biraz daha paramı çekicekler. Genişletmek için tıkla... Galiba. Ama şimdi de çekmeyecek diyorlar.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 25 Haziran 2024 #24 ne anlatıyon be abi dedi: Eki Görüntüle 2232067 Şöyle bir hata veriyor nedeni nedir? Biraz daha açar mısın? @thxEMIRHAN Genişletmek için tıkla... Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim.
ne anlatıyon be abi dedi: Eki Görüntüle 2232067 Şöyle bir hata veriyor nedeni nedir? Biraz daha açar mısın? @thxEMIRHAN Genişletmek için tıkla... Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim.
thxEMIRHAN Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #25 İptal edebiliyormuşsun 10 gün önceden fiyata bakarsın ona göre iptal edersin.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 25 Haziran 2024 #26 thxEMIRHAN dedi: Galiba. Ama şimdi de çekmeyecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyunun çıkış tarihinden 10 gün önce ödeme alınacak, şu anda para çekmiyor sipariş versen bile.
thxEMIRHAN dedi: Galiba. Ama şimdi de çekmeyecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyunun çıkış tarihinden 10 gün önce ödeme alınacak, şu anda para çekmiyor sipariş versen bile.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #27 maximilian borsodi dedi: Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim. Genişletmek için tıkla... aksilik bende papara kullanıyorum ya
maximilian borsodi dedi: Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim. Genişletmek için tıkla... aksilik bende papara kullanıyorum ya
thxEMIRHAN Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #28 maximilian borsodi dedi: Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok değil mi bende alayım o zaman.
maximilian borsodi dedi: Papara gibi kartlar kullanıyorsan ondan dolayı yapıyor, ziraat ile alabildim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok değil mi bende alayım o zaman.
ne anlatıyon be abi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #29 thxEMIRHAN dedi: Bir sorun yok değil mi bende alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Al gitsin.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 25 Haziran 2024 #30 thxEMIRHAN dedi: Bir sorun yok değil mi bende alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir sorun yok alınabiliyor, dediğim gibi Papara gibi ön ödemeli kart kullanma.
thxEMIRHAN dedi: Bir sorun yok değil mi bende alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir sorun yok alınabiliyor, dediğim gibi Papara gibi ön ödemeli kart kullanma.