TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #1 Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum.
Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.845 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Kasım 2024 #2 TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorudan bağımsız sizde de oyunda takılma sorunu var mı? Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorudan bağımsız sizde de oyunda takılma sorunu var mı?
KS KS TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #3 hovarda dedi: Hocam sorudan bağımsız sizde de oyunda takılma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gayet akıcı. Artı 0 Eksi
hovarda dedi: Hocam sorudan bağımsız sizde de oyunda takılma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam gayet akıcı.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.845 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Kasım 2024 #4 TheLastKnight dedi: Yok hocam gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Bende 4060Ti var 140 FPS de takılıyor şaka gibi. Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: Yok hocam gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Bende 4060Ti var 140 FPS de takılıyor şaka gibi.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2024 #5 Konu sorunu bende de var. Dün arkadaşımla girdiğimiz save’i kaydedip çıktık. Yeniden giremedik. Çözüm halinde aydınlatırsanız sevinirim. Bir başka sorunum, mouse’un sağdaki ekranıma geçmesi. Fullscreen, borderless tüm ayarlarda aynı sorun. Artı 0 Eksi
Konu sorunu bende de var. Dün arkadaşımla girdiğimiz save’i kaydedip çıktık. Yeniden giremedik. Çözüm halinde aydınlatırsanız sevinirim. Bir başka sorunum, mouse’un sağdaki ekranıma geçmesi. Fullscreen, borderless tüm ayarlarda aynı sorun.
ex0rcst Zeptopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #6 Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi acaba ? Artı 0 Eksi
KS KS TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 13 Kasım 2024 #7 ex0rcst dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Berkay Çobanoğlu dedi: Konu sorunu bende de var. Dün arkadaşımla girdiğimiz Save'i kaydedip çıktık. Yeniden giremedik. Çözüm halinde aydınlatırsanız sevinirim. Bir başka sorunum, farenin sağdaki ekranıma geçmesi. Fullscreen, borderless tüm ayarlarda aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben oyunu kaldırıp tekrar kurdum fakat yine olmuyor. Acilen bir güncelleme falan lazım. Nasıl iletişime geçebiliriz bilen var mı? Destek kaydı atsak. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
ex0rcst dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Berkay Çobanoğlu dedi: Konu sorunu bende de var. Dün arkadaşımla girdiğimiz Save'i kaydedip çıktık. Yeniden giremedik. Çözüm halinde aydınlatırsanız sevinirim. Bir başka sorunum, farenin sağdaki ekranıma geçmesi. Fullscreen, borderless tüm ayarlarda aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben oyunu kaldırıp tekrar kurdum fakat yine olmuyor. Acilen bir güncelleme falan lazım. Nasıl iletişime geçebiliriz bilen var mı? Destek kaydı atsak.
G gagavuz Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #8 TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun kaydedilemiyor. Kahretsin emeklerim boşa gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun kaydedilemiyor. Kahretsin emeklerim boşa gitti.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 13 Kasım 2024 #9 Bende de belgelerim tarafına herhangi bir klasör oluşturmuyor. Bu yüzden mod kurulumu yapamıyorum veya aldığım kayıtlara erişemiyorum. Artı 0 Eksi
Bende de belgelerim tarafına herhangi bir klasör oluşturmuyor. Bu yüzden mod kurulumu yapamıyorum veya aldığım kayıtlara erişemiyorum.
policeman06 Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #10 Bu konuda yardımcı olacak bir vatan evladı yok mu lütfen delirmek üzereyim. Artı 0 Eksi