TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #1 Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum.
Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum.
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #21 Bora kabataş dedi: Unuttum buraya dönüş yapmayı ama işe yaramadı maalesef. Hala sorun var sildim 22'yi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir sorun yok alt F4 atmak yerine normal bir şekilde kapatmayı deneyin. Oyunda çok buglar var maalesef. Artı 0 Eksi
Bora kabataş dedi: Unuttum buraya dönüş yapmayı ama işe yaramadı maalesef. Hala sorun var sildim 22'yi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir sorun yok alt F4 atmak yerine normal bir şekilde kapatmayı deneyin. Oyunda çok buglar var maalesef.
FPS1 Zeptopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #22 TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmaya filan gerek yok OneDrive Hesabı acıksa kapat o zaman girmesi lazım net bilgi Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: Merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi. "Mevcut kayıtlı oyun yüklenemedi. Yeniden dene ya da farklı bir depolama aygıtı kullanın." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmaya filan gerek yok OneDrive Hesabı acıksa kapat o zaman girmesi lazım net bilgi