Hocam yöntem işinize yaradı mı?
Hocam bir soru soracağım ona göre cevap verebilirim, oyunu hangi platform üzerinden aldınız?Merhaba
FS 25 indirdim fakat ana menü İngilizce ayarlarda sadece multiplayer için Türkçe var genel olarak Türkçe yapamadım. Oyunu nasıl Türkçe yapabiliriz?
Hocam bir soru soracağım ona göre cevap verebilirim, oyunu hangi platform üzerinden aldınız?
Merhaba.
FS 25 indirdim fakat ana menü İngilizce ayarlarda sadece multiplayer için Türkçe var genel olarak Türkçe yapamadım. Oyunu nasıl Türkçe yapabiliriz?
Oyunu Steam'den aldıysan oyunun üzerine gel özelliklere tıkla dil yazıyor İngilizceyi Türkçe yapman yeterli.
Hocam yöntem işinize yaradı mı?Olmuyor hocam işte steamdan değil oyunu torrent olarak indirdim.
Hocam yöntem işinize yaradı mı?
Sürüm ile ilgisi yok, sadece arkadaş yöntemi bulamamış (konu sahibi çözümü bulduğunu iddia ederek, sadece belli sürümlerin Türkçe yapılabildiğini, indirilen bazı sürümlerin silinmesi gerektiğini söylemiş...).
"Steam_emu.txt" dosyasını göremeyenler, oyun klasöründe şu yolu takip edin;
Farming Simulator 25 --> X64 --> steam_settings
Şimdi "steam_setting" klasörü içindeki "force_language" ve "language" adlı iki TXT dosyasını açarak English yazan yeri turkish yazarak kaydedin ve kapatın.
Oyununuz artık Türkçe olarak başlayacak.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.