Çözüldü Farming Simulator 25 Türkçe nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bir soru soracağım ona göre cevap verebilirim, oyunu hangi platform üzerinden aldınız?

Hocam açıkçası oyunu Torrent olarak indirdim. Belki Torrent indirip Türkçe yapan varsa anlatabilir diye düşündüm. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu kardeşimiz de crack indirmiş sanırım bu videoya bir göz atın derim.

Sürüm ile ilgisi yok, sadece arkadaş yöntemi bulamamış (konu sahibi çözümü bulduğunu iddia ederek, sadece belli sürümlerin Türkçe yapılabildiğini, indirilen bazı sürümlerin silinmesi gerektiğini söylemiş...).

"Steam_emu.txt" dosyasını göremeyenler, oyun klasöründe şu yolu takip edin;

Farming Simulator 25 --> x64 --> steam_settings

şimdi "steam_setting" klasörü içindeki "force_language" ve "language" adlı iki txt dosyasını açarak english yazan yeri turkish yazarak kaydedin ve kapatın.

Oyununuz artık Türkçe olarak başlayacak.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Sürüm ile ilgisi yok, sadece arkadaş yöntemi bulamamış (konu sahibi çözümü bulduğunu iddia ederek, sadece belli sürümlerin Türkçe yapılabildiğini, indirilen bazı sürümlerin silinmesi gerektiğini söylemiş...).

"Steam_emu.txt" dosyasını göremeyenler, oyun klasöründe şu yolu takip edin;

Farming Simulator 25 --> X64 --> steam_settings

Şimdi "steam_setting" klasörü içindeki "force_language" ve "language" adlı iki TXT dosyasını açarak English yazan yeri turkish yazarak kaydedin ve kapatın.

Oyununuz artık Türkçe olarak başlayacak.

Birçok yöntem denedim merak etmeyin. RUNE adlı sürümü indirdiğimde bu dediğiniz dosya çıkmadı. Kimsede çıkmamış daha doğrusu. O dediğiniz klasörde sadece .exe dosyası haricinde hiçbir şey yok.

Farming Simulator 25 Year 1 Bundle-P2P sürümünü indirince zaten tüm dosyalarda olmuş oldu. Bu dediğiniz yöntemlerin hepsini yaptım merak etmeyin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı