Farming Simulator 25 Xbox versiyonu PC'ye kurulabilir mi?

erne adam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Farming Simulator'u ön siparişte ucuz bir fiyata Microsoft yerine Xbox'dan almışım, Xbox'da suraya yükle secenegine bastıgım zaman (bu içeriği bir Xbox konsoluna yükleyin) diyor, ben bu oyunu PC'ye yükleyemez miyim?

Merhaba Farming Simulator'u ön siparişte ucuz bir fiyata Microsoft yerine Xbox'dan almışım, Xbox'da suraya yükle secenegine bastıgım zaman (bu içeriği bir Xbox konsoluna yükleyin) diyor, ben bu oyunu PC'ye yükleyemez miyim?
Farmıng sımulatorun eger PC Versıyonunu aldıysanız indirebilirsin,z ama xbox versıyonunu aldıysanız maalesef, Oyunun pc mı xbox mu oldugunu burdan gorebılırsınız.
1731088421382.png

• İsteğin satın alım tarihinden sonra 14 gün içinde yapılması diyor yani satın alımdan sonra başlıyor süre.
Ön sipariş oyunlarında geçerli değil bu.

Fikrinizi değiştirdiyseniz ve ön siparişinizi iptal etmek istiyorsanız bu işlemi, oyun yayınlanmadan en geç 10 gün önce Microsoft hesabınıza giriş yapıp sipariş geçmişi sayfasına giderek yapabilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra, faturanız kesilebilir ve siparişi iptal etmek için para iadesi istemeniz gerekir.

@Che Guevara, ön sipariş oyunlarında iade süreci dedikleri gibi çıkışı ile başlıyor. Ön sipariş verildiğinde 10 gün öncesine kadar dilediğin gibi direkt olarak iptal edebiliyorsun. Eğer 10 gün kaldıysa artık istediğin gibi iptal edemiyorsun ve iade etme süreci başlatabiliyorsun. Kısaca, oyunu şu an da iade etmek mümkün. 2 ay öncesinde ön sipariş ile aldığım farklı bir oyunu çıkışından sonra iade etmiştim desteğe ulaşarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı