Merhaba Farming Simulator'u ön siparişte ucuz bir fiyata Microsoft yerine Xbox'dan almışım, Xbox'da suraya yükle secenegine bastıgım zaman (bu içeriği bir Xbox konsoluna yükleyin) diyor, ben bu oyunu PC'ye yükleyemez miyim?
Merhaba Farming Simulator'u ön siparişte ucuz bir fiyata Microsoft yerine Xbox'dan almışım, Xbox'da suraya yükle secenegine bastıgım zaman (bu içeriği bir Xbox konsoluna yükleyin) diyor, ben bu oyunu PC'ye yükleyemez miyim?
Farmıng sımulatorun eger PC Versıyonunu aldıysanız indirebilirsin,z ama xbox versıyonunu aldıysanız maalesef, Oyunun pc mı xbox mu oldugunu burdan gorebılırsınız.Merhaba Farming Simulator'u ön siparişte ucuz bir fiyata Microsoft yerine Xbox'dan almışım, Xbox'da suraya yükle secenegine bastıgım zaman (bu içeriği bir Xbox konsoluna yükleyin) diyor, ben bu oyunu PC'ye yükleyemez miyim?
Maalesef sadece Xbox versiyonunu almışım yardımlarınız için teşekkürler dalgınlığa gitmişiz.
maalesef çok önceden aldım büyük ihtimal 14 günü geçmiştir ama yinede teşekkür ederimBu sayfadan iade edebiliyorsunuz. Bazı şartlar var 14 günü doldurmamış olmak vb.
İade olayı oyun çıktıktan 14 sonra başlıyor.maalesef çok önceden aldım büyük ihtimal 14 günü geçmiştir ama yinede teşekkür ederim
İade olayı oyun çıktıktan 14 sonra başlıyor.
Ön sipariş oyunlarında geçerli değil bu.
- İsteğin satın alım tarihinden sonra 14 gün içinde yapılması diyor yani satın alımdan sonra başlıyor süre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.