Farming Simulator serisi underrated mı?

369067

Hectopat
Herkese merhaba. Uzun süredir Farming Simulator 17 oynuyorum (19 ve 22'yi de deneyimledim) ve gerçekten nedense zevk alıyorum. Simülasyon tarzı özellikle araç kullanma oyunlarına bayılırım fakat aklıma nedense şu takılıyor: Piyasada herkes ETS 2 konuşurken, Fernbus konuşurken, Microsoft Flight Simulator konuşurken Farming Simulator kitlesi bayağı az. Yanlış anlamayın oyun süper demiyorum, renkler zevkler tartışılmaz, herkes istediğini sever oynar. Sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir?

Hocam muhtemelen komplike olarak düşünüyorlardır ya da bir tarla da yavaş yavaş Ekim-hasat-tarım birçok kişiye kötü gelebiliyor muhtemelen.

Hocam muhtemelen komplike olarak düşünüyorlardır ya da bir tarla da yavaş yavaş Ekim-hasat-tarım birçok kişiye kötü gelebiliyor muhtemelen.

Farm 15 oynamıştık çok yavaş hasat ediyordu karışıktı satış yerini de bulamamıştık o yüzden oyun bizde ters etki yarattı. Ama belirli seveni var çok underrated değil.

FS22'yi iki arkadaşımla oynamıştım bir ara, bayağı eğleniyorduk. Bir yandan oyun, diğer yandan gırgır muhabbet falan. Ama tek başıma sıkılıyorum bir zamandan sonra. Ekiple oynayacaksan mükemmel oyun.
1693923635732.png

RDR'den kaçmış gibiydim :D

Herkese merhaba. Uzun süredir Farming Simulator 17 oynuyorum (19 ve 22'yi de deneyimledim) ve gerçekten nedense zevk alıyorum. Simülasyon tarzı özellikle araç kullanma oyunlarına bayılırım fakat aklıma nedense şu takılıyor: Piyasada herkes ETS 2 konuşurken, fernbus konuşurken, Microsoft Flight Simulator konuşurken Farming Simulator kitlesi bayağı az. Yanlış anlamayın oyun süper demiyorum, renkler zevkler tartışılmaz, herkes istediğini sever oynar. Sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir?

FS11'den FS22'ye kadar tüm serileri oynadım. İnanılmaz zevk aldığım bir oyun.

FS11'den FS22'ye kadar tüm serileri oynadım. İnanılmaz zevk aldığım bir oyun.
Çocukluğumda en çok oynadığım oyun serisidir. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi: Sevenine harika bir oyun.

FS22'yi iki arkadaşımla oynamıştım bir ara, bayağı eğleniyorduk. Bir yandan oyun, diğer yandan gırgır muhabbet falan. Ama tek başıma sıkılıyorum bir zamandan sonra. Ekiple oynayacaksan mükemmel oyun.
Eki Görüntüle 1932215
RDR'den kaçmış gibiydim :D
Rockstar şimdi Giants'a dava açmasın 😁

Ben çok eskiden beri oynuyorum, Oyun Portal'dan görmüştüm, FS15'ten 19'a kadar oynadım, FS22'ye para yetmedi :D Beni de çok sarıyor çok güzel oyun fakat kitlesi azmış gibi geliyor bana aslında gayet iyi oyun.

Ekiple sarar cidden. Bende simülasyon oyunları severim fakat bu tarz ek-biç-geliş tarzı değil. Yani ETS 2 tarzı, Assetto, Dirt falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı