Fas'a yerleşmek mantıklı mı?

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Fas'a gitme imkanı var ama gelişmişlik durumunu bilmiyorum. Fas'a yerleşmek mantıklı mı?

Arap kültürüne alışmak zor olabilir biraz hocam.

Arap kültürüne alışmak zor olabilir biraz hocam.
Alışmak konusunda değl de, Afrika'da olduğu için helişememiştir diye ön yargıya sahibim, sizin düşüncelerinizi merak ettim. Hem Arapça da öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.

Hocam şu an Türkiye'de mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse gelişmişlik çok fark etmez herhalde Arapça öğrenmek cidden faydalı olabilir ama çok zor dil. Yine de araştırmak lazım gelişmişlik durumunu bende çok bilmiyorum.

Hocam gelişmişlik düzeyini araştırayım derken çölde bahtsız bedevi durumu olmasın.

Ne yapacaksın çölde hocam, su yok sulak yok. Amerika'ya falan yerleş veya Avrupa'ya.
Senin anlattığın ülke Afganistan kardeşim.
Hocam gelişmişlik düzeyini araştırayım derken çölde bahtsız bedevi durumu olmasın.
Sen çok komiksin. Biraz daha az komik ol.
Hocam o coğrafyadan petrol ve doğal gaz çıkıyor diye biliyorum. Doğru mudur?

Ben olsam İsveç'e yerleşirim, orda kız çok. Fas'ta erkek nüfus ve abaza bol. Yaşanmaz orda.

Ben olsam İsveç'e yerleşirim, orada kız çok. Fas'ta erkek nüfus ve abaza bol. Yaşanmaz orada.

Sana bir şey söyleyeceğim hocam. Sen bırak Amerika'yı Avrupa'yı. Asıl hazine Singapur. Ayrıca coğrafi konum olarak İsveç çok kötü bir yerde. İlla İskandinav ülkesi olsun diyorsan Norveç'in konumu daha güzel.

Norveç mi? Yok almayayım. Norveç çok soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…