Fashcolle Dynamic Blue koltuk nasıldır?

Kerem.1

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi aşıyor sayılır o yüzden başka öneri istemiyorum bu marka nasıl? İyi satıyor gibi kullanan varsa söyleyebilir mi?

Hocam eski kırık koltuktan geçtim ben. Şu anda xfly kullanıyorum öyle ucuz bir marka ama xDrive Hawk gibi markaların da oturdum koltuklarına genel olarak hepsi rahat. Bir kere 6 saat üzeri kalça ağrıtma sorununu çözüyor hepsi ondan eminim.

Hocam düşük bütçeli oyuncu koltukları rezalet oluyormin 6K ayırman gerekiyor onun yerine ofis koltukları da tercih edebilirsiniz örnek:

Bel ve sırt ağrılarım oluyor ayrıca şu an ofis koltuğu kullanıyorum hiç memnun değilim kaliteli bir ürün değil evet ama en azından iş görür diye düşünüyorum oyuncu koltuğu

Bel ve sırt ağrılarım oluyor ayrıca şu an ofis koltuğu kullanıyorum hiç memnun değilim kaliteli bir ürün değil evet ama en azından iş görür diye düşünüyorum oyuncu koltuğu
Yok hocam görmüyor düşük bütçeli oyuncu koltukları 1 yıla kalmaz kırılır bir yeri. Bu konuyu açmak yerine bütçenizi belirtip koltuk aradığınızı söyleyin yardımcı olacak kişiler çıkar heralde.

Hocam bu koltuk ağrılarınıza çözüm olmayacak, hatta giriş seviyesi hawk fab-fame ya da xdrive toryum, 15'li de ergonomik değil, onlarda bu konuda memnun etmez. verim almak istiyorsanız min. 8k bandına çıkmanız gerekir. eğer bütçeyi yükseltemiyorsanız bunların yerine düzgün fileli koltuk daha verimli olabilir, seduna thunder pro gibi.

Hocam bu koltuk ağrılarınıza çözüm olmayacak, hatta giriş seviyesi hawk fab-fame ya da xdrive toryum, 15'li de ergonomik değil, onlarda bu konuda memnun etmez. verim almak istiyorsanız min. 8k bandına çıkmanız gerekir. eğer bütçeyi yükseltemiyorsanız bunların yerine düzgün fileli koltuk daha verimli olabilir, seduna thunder pro gibi.
önerebiliceğiniz başka koltuklar var mı peki 3 bin max bütçem var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı