Fashcolle Dynamic Grey oyuncu koltuğu alınır mı?

Fiyat biraz oynayabilir sıkıntı değil.
Fashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu Koltuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu buldum biraz araştırdıktan sonra sizce alınır mı? Veya başka bir şey mi alayım.
Aynısını 3380TL'ye satıyor bu satıcı. Çin'den getiriyorlar. İskeleti sunta kiloluysan 5-6 ay çıkarır maksimum.

Fiyat biraz oynayabilir sıkıntı değil.
Fashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu Koltuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu buldum biraz araştırdıktan sonra sizce alınır mı? Veya başka bir şey mi alayım.

Hayır, alınmaz. İlerleyen zamanlarda paranız çöpe gider, çok pişman olursunuz. Yorumlarına aldanmayın rahat diyenler tabureden veya kanepeden ilk defa bu tür bir koltuğa oturanlardır.

Ayrıca, bu fiyatlara oyuncu koltuğu almak mantıksız çünkü hepsi kalitesiz, istenilen amaca ulaşamıyor. Bu fiyatlara ofis koltuğu alırsanız, daha iyi bir tercih olur. Eğer gerçek bir oyuncu koltuğu istiyorsanız en kötü 6.500-7.000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.

Düşünürseniz, xDrive 15'li Plus kumaş modelini kullanıyorum. Memnunum, mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…