Fashcolle Dynamic vs Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş

Bütçe
10.000 TL

Zireael34

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7840Hs işlemci
RTX 3050 6GB
16 GB DDR 5
512 GB M2 SSD
HP VİCTUS 16 GAMİNG LAPTOP
Meslek
Üniversite
Merhabalar arkadaşlar iyi günler.
Oyuncu koltuğu alacağım bir tane lakin daha öncesinde hiç böyle bir şey almadığım için pek emin olamadım ve iki ürün arasında kaldım.
Daha ucuz olan
Fiyatı bir miktar yüksek olup bilindik bir marka
Bu ikisi arasında kaldım.
Bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa veyahut başka alternatifleri varsa bildikleri yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Genel olarak günümün çoğusu bilgisayar/masa başında geçiyor. O sebepten rahat bir şeyler almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar iyi günler.
Oyuncu koltuğu alacağım bir tane lakin daha öncesinde hiç böyle bir şey almadığım için pek emin olamadım ve iki ürün arasında kaldım.
Daha ucuz olan
Fiyatı bir miktar yüksek olup bilindik bir marka
Bu ikisi arasında kaldım.
Bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa veyahut başka alternatifleri varsa bildikleri yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Genel olarak günümün çoğusu bilgisayar/masa başında geçiyor. O sebepten rahat bir şeyler almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Bende koltuk araştırıyorum ucuz olanı 2 ay önce kuzenimde denemiştim eğer oturduğun zaman 4 5 saat oyun oynuyorsan çok terletiyor kliman varsa bile sırtın orta kısmı ve kalça kısmın terleyebiliyor.

Bende koltuk araştırıyorum ucuz olanı 2 ay önce kuzenimde denemiştim eğer oturduğun zaman 4 5 saat oyun oynuyorsan çok terletiyor kliman varsa bile sırtın orta kısmı ve kalça kısmın terleyebiliyor.
Bakalım duruma eğer daha güzel bir şey bulabilirsen bana da haber edebilir misin ?
Şuan zaten ucuz olana pek alıcı gözle bakmıyorum ama eğer kullanan varsa diye bir sorayım dedim.

Hocam sana zahmet iki koltuğun da linkini atabilir misin?

Kusura bakma görmedim cevabını.

Ya da Kumaş Oyuncu Koltuğu - Zio Gaming Premium Oyuncu Koltuğu
(Özelleştirilebilir fiyatı uygun)

15'li Plus çok hoşuma gitmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı