Merhaba herkese, boyun ve sırt ağrılarım ve 10 yıllık oyuncu koltuğumun da kırılmasıyla koltuk arayışına girdim. Derinin dökülme ve terletme durumundan dolayı kumaş koltuklara baktım çoğunlukla fakat biraz daha bütçemi zorlamam gerekiyor. Bütçem maksimum 6 bin TL'dir. 7bin ve üzerine maalesef çıkamıyorum. Çok fazla konu gezdim ama bütçeme göre olan çoğu model için olumsuz yorumlar vardı ya da direkt fileli ofis koltuğu öneriliyordu. Tasarım ve özellik olarak dikkatimi çeken bir ürün oldu. Daha önce bu markayı deneyimleyen bu model özelinde tecrübesi olan veya koltuk konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Varsa farklı model öneriniz onu da değerlendirebilirim.
Evet geldi, bir haftadır kullanıyorum ve inanılmaz rahat bir koltuk. Üzerinde yatıp uyuduğum bile oldu. saatlerce oturmama rağmen hiçbir şekilde ağrı yapmadı.
Kolların sağa sola dönebilmesi, dirsek boyuna göre ayarlanabilmesi, bel desteğinin tamamen isteğe göre ayarlanabilmesi gibi birçok güzel özelliği var. Kısacası her şeyi sorunsuz. Sadece bel yastığını kullanmıyorum çünkü sırt kısmına tam yaslanamadığım için rahat edemedim. Belki bu benimle ilgili bir durumdur, seni rahatsız etmeyebilir.
Ayrıca kafa yastığının mıknatıslı olması çok hoşuma gitti. Diğer koltuklarda lastikli olduğu için kayabiliyor ama bunda mıknatıs sayesinde sabit duruyor. Bir de bel yastığının içine titreşim özelliği koymuşlar, masaj yapıyor diye geçiyor ama aslında sadece titriyor. Gerçek bir masaj bekleme, çok da bir olayı yok.
Kısacası, çok memnunum. Bu fiyata böyle bir performans beklemiyordum. Gerçi henüz bir haftadır kullanıyorum ama şu ana kadar değerlendirmem bu şekilde.
Uzun bir inceleme konusu açacaktım fakat buna ayıracak vaktim hala yok. Konuyu açtığımda ürünle ilgili 1-2 değerlendirme yorumu dışında fikir edinebileceğiniz bir bilgi yoktu. Hala sorunsuz gıcırtısız rahat bir şekilde kullanıyorum.