Fason klavye almayın, aldırmayın

Makaleler
8
Bugün içerisinde incelemesini de yaptığım fason klavyeyi aynı gün iade etmeye karar verdim. Elime boya bırakması, el uyuşması ve baş dönmesi nedeniyle klavyenin ömür testini de yapmayacağım. Klavyeyi aldığım yere iade ediyorum. Kimse böyle ucuz klavyeler almasın, aldırmasın. Sağlığa zararlı klavyeler almak yerine gidin üstüne biraz daha koyup Logitech K120 alın. Alacağınız klavye ucuz olabilir ama hayatınız ucuz değil.

Ya da 105 TL'ye GXT 830 RW alabilirsiniz. Geçmiş olsun, hayırlı olsun.

Klavyenin içine göçmeye yakın olmasından zaten hiç güvenmemiştim o klavyeye.

Bu Piranha klavye ile aynı, 40TL idi ve kablo kopması, ışıklarının sönmesi ve ele boya bulaşması gibi sorunlar gayet normaldi.

GXT 830RW al, kafan rahat olsun. 2-3 yıl önce olsaydı kendi kullandığım G103'ü önerirdim, güzel klavye.

Bu da o Piranha klavye ;

Boya bulaşması mı? Klavyeden nasıl olabiliyor bu? Zamanında aynısı olduğunu düşündüğüm KB R88 almıştım tamam klavye 2 haftada bozuldu ama öyle bir sorun olmamıştı. Ayrıca bilek desteği çok kaliteli 3 yıldır kullanıyorum

Bu mal her şekilde rebranding geçirmiş bir mal. Aliexpress'te "klavye" diye aratsanız her yerde aynı Allah'ın cezasını görürsünüz zaten Ben de inceleme icabı olarak ve notebook klavyesi sevmediğim için almıştım, keşke almasaydım. Her neyse, şu an Migros'tayım zaten, iade ediyorum.

Genetiği Değiştirilmiş Klavyeler (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…