manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Fast boot açtım, BIOS'a giremiyorum. Shift ile yeniden başlattığımda ise UEFI seçeneği bulunmamakta. BIOS'a nasıl girebilirim?
Fast boot açtım, BIOS'a giremiyorum. Shift ile yeniden başlattığımda ise UEFI seçeneği bulunmamakta. BIOS'a nasıl girebilirim?
Çözüm Marix 2 Mayıs 2024 manirery dedi: Fast boot açtım, BIOS'a giremiyorum. Shift ile yeniden başlattığımda ise UEFI seçeneği bulunmamakta. BIOS'a nasıl girebilirim? Eki Görüntüle 2184232 Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu olan diski sökerseniz, sizi BIOS'a atar.
manirery dedi: Fast boot açtım, BIOS'a giremiyorum. Shift ile yeniden başlattığımda ise UEFI seçeneği bulunmamakta. BIOS'a nasıl girebilirim? Eki Görüntüle 2184232 Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu olan diski sökerseniz, sizi BIOS'a atar.
KS KS manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #11 ALPTEKiN_2710 dedi: Sistem>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Gelişmiş Başlangıç>Şimdi yeniden başlat bu adımlarla beraber BIOS ekranına giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstte ss aldığım kısma attı hocam. Marix dedi: Diski sökerken başka bir şey yapmışsınızdır, disk ile görüntü gelmemesi alakasız. Genişletmek için tıkla... M2 ssdyi çıkarmak için ramleri sökmüştüm daha rahat olsun diye, dalgınlığıma gelmiş takmadan açmaya çalışmışım. Dediğiniz yöntemle yaptım hocam teşekkütler. Artı 0 Eksi
ALPTEKiN_2710 dedi: Sistem>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Gelişmiş Başlangıç>Şimdi yeniden başlat bu adımlarla beraber BIOS ekranına giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstte ss aldığım kısma attı hocam. Marix dedi: Diski sökerken başka bir şey yapmışsınızdır, disk ile görüntü gelmemesi alakasız. Genişletmek için tıkla... M2 ssdyi çıkarmak için ramleri sökmüştüm daha rahat olsun diye, dalgınlığıma gelmiş takmadan açmaya çalışmışım. Dediğiniz yöntemle yaptım hocam teşekkütler.