T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Haziran 2021 #1 Dual Boot olarak Linux ve Windows kullanıyorum. Fast Boot ayarını açmak istedim. Açtıktan sonra yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum. Fast Boot açık olduğu için BIOS'a da giremiyorum. Linux'un kurulu olduğu diski söktüm, hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Dual Boot olarak Linux ve Windows kullanıyorum. Fast Boot ayarını açmak istedim. Açtıktan sonra yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum. Fast Boot açık olduğu için BIOS'a da giremiyorum. Linux'un kurulu olduğu diski söktüm, hala aynı.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 2 Haziran 2021 #3 O yere exit yazıp açmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Haziran 2021 #4 InternetciMen dedi: O yere exit yazıp açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamıyorum o ekranda. rbstsoul dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeceğim? Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: O yere exit yazıp açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamıyorum o ekranda. rbstsoul dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeceğim?
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 F2 ve güç düğmesine basılı tutmayı deneyebilir misiniz olmazsa bir de sadecec F2'ye basın. Artı 0 Eksi
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Hiçbir şey yapamıyorum o ekranda. Çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkardıktan sonra bir kaç dakika bekleyin ve sonra geri takın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır. Kaynak: Bios sıfırlamanın (resetlemek) 3 yolu | Eng Bilgisayar Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Hiçbir şey yapamıyorum o ekranda. Çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkardıktan sonra bir kaç dakika bekleyin ve sonra geri takın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır. Kaynak: Bios sıfırlamanın (resetlemek) 3 yolu | Eng Bilgisayar
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 2 Haziran 2021 #7 Orada GRUB= yazıyor. Oraya exit yazın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Haziran 2021 #8 InternetciMen dedi: Orada GRUB= yazıyor. Oraya exit yazın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, gerçekten bu kadar basit miydi? Oraya bir şey yazılmıyor sanıyordum. Kalbime iniyordu. rbstsoul dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler BIOS'u pilden değil CLR_CMOS sıfırladım bu arada. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Orada GRUB= yazıyor. Oraya exit yazın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, gerçekten bu kadar basit miydi? Oraya bir şey yazılmıyor sanıyordum. Kalbime iniyordu. rbstsoul dedi: BIOS pilini çıkarıp takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler BIOS'u pilden değil CLR_CMOS sıfırladım bu arada.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 2 Haziran 2021 #9 Tekin Alakuş dedi: Çok teşekkürler, gerçekten bu kadar basit miydi? Oraya bir şey yazılmıyor sanıyordum. Kalbime iniyordu. Teşekkürler BIOS'u pilden değil clr_cmos sıfırladım bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende Dual Boot yaptım o ekran geldi ve benim aklıma oraya exit yazmak geldi. Yoksa bende bilmiyordum ve oldu. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Çok teşekkürler, gerçekten bu kadar basit miydi? Oraya bir şey yazılmıyor sanıyordum. Kalbime iniyordu. Teşekkürler BIOS'u pilden değil clr_cmos sıfırladım bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam, bende Dual Boot yaptım o ekran geldi ve benim aklıma oraya exit yazmak geldi. Yoksa bende bilmiyordum ve oldu.