LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 17:53 #1 RAM 16GB DDR5 Ram 5600MHz cl36 İşlemci Ryzen 5 7500F Yeni topladığım bilgisayarda bu ayarı kullansam herhangi bir sorun olur mu? Tam olarak ne yapıyor da hızlı açıyor bilen biri varsa yazabilir mi?
Yeni topladığım bilgisayarda bu ayarı kullansam herhangi bir sorun olur mu? Tam olarak ne yapıyor da hızlı açıyor bilen biri varsa yazabilir mi?
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.661 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Aokigahara Dün 17:55 #2 DDR5 sistemde Fast Boot nimetir, nimet. Açmalısın.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 18:26 #3 Mephistopheles dedi: DDR5 sistemde Fast Boot nimetir, nimet. Açmalısın. Genişletmek için tıkla... Peki bilgin var ise başka ne ayar açmalıyım? Mephistopheles dedi: DDR5 sistemde Fast boot nimetir, nimet. Açmalısın. Genişletmek için tıkla... Bir de şeyi sorabilir miyim ben BIOS'tan açınca sadece enabled yapabildim herhangi bir ayar yapmadım sıkıntı olur mu? Bildiğim kadarıyla 2 tane tür var. Son düzenleme: Dün 21:06
Mephistopheles dedi: DDR5 sistemde Fast Boot nimetir, nimet. Açmalısın. Genişletmek için tıkla... Peki bilgin var ise başka ne ayar açmalıyım? Mephistopheles dedi: DDR5 sistemde Fast boot nimetir, nimet. Açmalısın. Genişletmek için tıkla... Bir de şeyi sorabilir miyim ben BIOS'tan açınca sadece enabled yapabildim herhangi bir ayar yapmadım sıkıntı olur mu? Bildiğim kadarıyla 2 tane tür var.