Fast Food dükkanlarında çalışma ortamı nasıldır?

jkook

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben yazın McDonald's, Burger King gibi Fast food yerlerinde çalışmak istiyorum. Temmuz sonunda 17 olacağım. Çalışan arkadaşlar; çalışma ortamı nasıl? Prim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmet sektörü olduğu için büyük bir beklentiye girme. Bu ortamlarda inanılmaz toksik çalışma arkadaşları olabiliyor. Hele ki Fast Food sektörü ( bahsedilen markalar) çok yoğun bir işçilik ister. Supervizer ve üstler hiç personeli umursamaz, hiç gözünün yaşına bakmaz.

Kısacası sadece çalışmıcaksın orada resmen psikolojini sömürecekler. Gururum yok diyorsan rahat çalışırsın. Çalışma ortamı kalabalık. Ekstra bazı durumlarda müşterilerle bile ilgilenmen gerekebilecek. Onu bunu taşımanı isteyebilecekler. Say say bitmez.

Sigortalı ve hakların asla aksanmaz maaşın gününde yatar sıkıntı olmaz. Bu yanları iyi

Hizmet sektörü olduğu için büyük bir beklentiye girme. Bu ortamlarda inanılmaz toksik çalışma arkadaşları olabiliyor. Hele ki Fast Food sektörü ( bahsedilen markalar) çok yoğun bir işçilik ister. Supervizer ve üstler hiç personeli umursamaz, hiç gözünün yaşına bakmaz.

Kısacası sadece çalışmayacaksın orada resmen psikolojini sömürecekler. Gururum yok diyorsan rahat çalışırsın. Çalışma ortamı kalabalık. Ekstra bazı durumlarda müşterilerle bile ilgilenmen gerekebilecek. Onu bunu taşımanı isteyebilecekler. Say say bitmez.

Sigortalı ve hakların asla aksanmaz maaşın gününde yatar sıkıntı olmaz. Bu yanları iyi

Bende işsizim çaresizlik te olsa çalışılmaz mı? Benim de aklımda o tarz yerler var ama emin değilim

Bende işsizim çaresizlik te olsa çalışılmaz mı? Benim de aklımda o tarz yerler var ama emin değilim
Anlattığım gibi çiçeğim, açıkçası işsizsen çalışabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Sevmezsen vardiya müdürüne istifa edeceğini söyle gerekli evrakları sana verecek tarif edecek. Burger king istifa etmek bile baya sancılı çünkü istifa ile ilgili evrakları yazarken 2 saat geçiyor :D.

Sakın kaçıp gitme mutlaka istifa etmek şart. Yoksa yanlış koddan çıkartırlar siciline işler, onlarda haklı. Hırsızlık ya da benzeri durumlar için şansa bırakmazlar sana ulaşamazlarsa şirket haklarını kullanır.

Anlattığım gibi çiçeğim, açıkçası işsizsen çalışabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Sevmezsen vardiya müdürüne istifa edeceğini söyle gerekli evrakları sana verecek tarif edecek. Burger King istifa etmek bile bayağı sancılı çünkü istifa ile ilgili evrakları yazarken 2 saat geçiyor :D.

Sakın kaçıp gitme mutlaka istifa etmek şart. Yoksa yanlış koddan çıkartırlar siciline işler, onlarda haklı. Hırsızlık ya da benzeri durumlar için şansa bırakmazlar sana ulaşamazlarsa şirket haklarını kullanır.

Aga 1 yıldır işsizim iş ilanlarına bakmadan ümidi kesicem vasıfsız birisi olduğum için iş bulma konusunda çok zorlanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı