Fast ile hesaba geçen para iptal edilebilir mi?

CC76

Kilopat
Merhaba, bir yerden alacağım vardı başka bir bankadan benim ziraat hesabıma para IBAN Fast yoluyla gönderildi ve para hesabıma geçti. Karşı tarafın bu işlemi iptal etme-geri çekme gibi bir ihtimali var mı? Kötü niyetli olup geri çekebilir mi? Para 1-2 saattir hesabımda bu arada.

Ben Fast ile paparama 40 TL atmıştım bankanın uygulamasından yanlış gönderme gibi bir şeyi tiklediğimde 2-3 günde banka hesabıma geri gelmişti.
Hangi bankadan paparaya attın? Para paparaya geçmedi mi iptal edebildin? Papara senden onay almadan nasıl başka bir banka hesabına senin hesabından para aktarabilir ki? 3 Kişi geri alamaz diyor sen aldım diyorsun garip. :D

Hangi bankadan Papara'ya attın? Para Papara'ya geçmedi mi iptal edebildin? Papara senden onay almadan nasıl başka bir banka hesabına senin hesabından para aktarabilir ki? 3 kişi geri alamaz diyor sen aldım diyorsun garip. :D

Hocam DenizBank'tan Papara'ya atmıştım para geçti 1 gün sonra işim olmadığı için iade istedim 40 TL evvelsi gün yatmıştı bilmiyorum yani bende böyle oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı