Fast Pathe'e geçiş nasıl yapılır?

Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Arkadaşlar size şaşırmayacağınız bir şeyden bahsedeceğim, TT'nin müşteri hizmetleri ile görüştüm internet modumu Fast Pathe'e aldırmak istiyorum diye ancak telefondaki hanımefendi ilk kez böyle bir şey duyduğunu söylüyor. Ben internetimi nasıl Fast Pathe'e nasıl alabilirim?

Durmadan Twitter'daki müşteri departmanına vs. tekrar tekrar geçme isteğini belirtmesiniden sonra kendinin haberi yokken geçirdiklerini söylüyor biri. Siz de tekrar tekrar rahatsız edebilirsiniz .

Uygunsa zaten Fast Path ile hizmet alırsınız askine CRC hatası kaçınılmaz olur. Interleave mod Türkiye altyapısına daha uygun.

Durmadan Twitter'daki müşteri departmanına vs. tekrar tekrar geçme isteğini belirtmesiniden sonra kendinin haberi yokken geçirdiklerini söylüyor biri. Siz de tekrar tekrar rahatsız edebilirsiniz .

Aslında benim TT'de tanıdığım var ama işi o da bilmiyor diğerleri gibi çzöümü kendisinde mi arasam ?

Uygunsa zaten Fast Path ile hizmet alırsınız askine CRC hatası kaçınılmaz olur. Interleave mod Türkiye altyapısına daha uygun.

Neye göre karar vereceğim bunu da belirteseydiniz keşke isteğe bağlı olarak geçilebiliyor bundan eminim karşı komşum geçti ve srrunsuz kullanıyor gayet memnun kendisi ile kavgalıyız son zamanlarda o nedenle soramıyorum bir şey. 250 packet hatası aldığımı görüyoruum bu arada.
Bu arada akşama doğru fast path kullananların çok kötü ping sorunu yaşadığını duymuştum.

Tamamen yanlış bilgi fast path ile interleave arasındaki fark interleve modda paketin santralde iki kere kontrol edilmesidir zaten ping bu kontol sürecinde oluyor 20 ms kadar etkiliyor pingi bu işlem.

Hat değerlerinize göre karar vereceksiniz. Paylaşırsanız yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…