jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2020 #11 realmoonlight dedi: Geçen hafta yaptırdım. Bu arada 2, 5 günde birken toplam hata sayısı o. Şimdi resetledim daha hiç hata almadı. Genişletmek için tıkla... CRC hatasına değil, hat zayıflamasına dikkat edin. SNR değerleride hayli sınırda. Tabii denemek lazım kesin sonuç için. TP-Link'in Mediatek işlemcili modellerinde Broadcom'a kıyasla çok daha fazla CRC alıyorsunuz, bunu da ekleyelim.
realmoonlight dedi: Geçen hafta yaptırdım. Bu arada 2, 5 günde birken toplam hata sayısı o. Şimdi resetledim daha hiç hata almadı. Genişletmek için tıkla... CRC hatasına değil, hat zayıflamasına dikkat edin. SNR değerleride hayli sınırda. Tabii denemek lazım kesin sonuç için. TP-Link'in Mediatek işlemcili modellerinde Broadcom'a kıyasla çok daha fazla CRC alıyorsunuz, bunu da ekleyelim.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 24 Ağustos 2020 #12 jxorz dedi: CRC hatasına değil, hat zayıflamasına dikkat edin. SNR değerleri de hayli sınırda. Tabii denemek lazım kesin sonuç için. TP-Link'in mediatek işlemcili modellerinde Broadcom'a kıyasla çok daha fazla CRC alıyorsunuz, bunu da ekleyelim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum 6, 5’a düştüğünü de gördüm ama bu güne kadar kopmadı.
jxorz dedi: CRC hatasına değil, hat zayıflamasına dikkat edin. SNR değerleri de hayli sınırda. Tabii denemek lazım kesin sonuç için. TP-Link'in mediatek işlemcili modellerinde Broadcom'a kıyasla çok daha fazla CRC alıyorsunuz, bunu da ekleyelim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum 6, 5’a düştüğünü de gördüm ama bu güne kadar kopmadı.
iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 660 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #13 Geçiş yapabildiniz mi?