Çözüldü Fast Sync özelliği nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
1 Ay önce sistem almıştım özellikleri.

i5 9400F, GTX 1660 Super Ventus XS OC, B365 anakart, 1x16 RAM, 500G M.2 NVMe SSD ve Corsair Spec Delta kasa. Masrafa girmemek için 72 Hz'lik monitörümü kullanayım dedim ama FPS 72'yi gecmiyor, sonra Fast Sync duydum, iste 2 katı oluyormus, görüntü yırtılması olmuyormuş acayım mı açarsam ne olur veya nasıl kullanmalıyım?(Technopat'ta yeniyim bu arada)

Çözüm
Kısaca monitörün tazeleme hızından fazla FPS aldığınız zaman yırtılmayı ve gecikmeyi düşüren bir ayar. (Dorğu anladıysam)
1599744186870.png
Kısaca monitörün tazeleme hızından fazla FPS aldığınız zaman yırtılmayı ve gecikmeyi düşüren bir ayar. (Dorğu anladıysam)
1599744186870.png

Çözüm
Kankaa.

1 Ay önce sistem almıştım özellikleri.

i5 9400F, GTX 1660 Super Ventus XS OC, B365 anakart, 1x16 RAM, 500G M.2 NVMe SSD ve Corsair Spec Delta kasa. Masrafa girmemek için 72 Hz'lik monitörümü kullanayım dedim ama FPS 72'yi gecmiyor, sonra Fast Sync duydum, iste 2 katı oluyormus, görüntü yırtılması olmuyormuş acayım mı açarsam ne olur veya nasıl kullanmalıyım?(Technopat'ta yeniyim bu arada)

Kanka görüntü gecikmesi veya yırtılması oluyor mu?

Kankaa.

Vallaha hocam ben CS:GO oynamadıgım iicn tam yorum yapamam ama Apex'te yani sorun yok gibi.
Kankaa.

Kısaca şöyle diyeyim NBA oyunlarında yırtılma var ama FPS oyunları gayet iyi yani cok ufak fark olur V-Sync ile ama şuda varki bu özellik monitörun HZ degerinden yuksek FPS alırsan etki verir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı