B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba ben cihaza CMD ile TWRP atacağım ilk olarak CMD'ye "Fastboot flash recovery TWRP. İmg" yazıyorum enter Dedigim'de hata veriyor. Resimde de gördüğünüz gibi bu hatada ne demek istiyor acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Merhaba ben cihaza CMD ile TWRP atacağım ilk olarak CMD'ye "Fastboot flash recovery TWRP. İmg" yazıyorum enter Dedigim'de hata veriyor. Resimde de gördüğünüz gibi bu hatada ne demek istiyor acaba?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2023 #2 Kod:Panoya kopyala cd C:/Users/kullanıcıadınız/Desktop SysWOW64 klasöründe arıyorsunuz dosyayı Dosyayı masaüstüne atın ve yukarıdaki komudu yazın. Artı 0 Eksi
Kod:Panoya kopyala cd C:/Users/kullanıcıadınız/Desktop SysWOW64 klasöründe arıyorsunuz dosyayı Dosyayı masaüstüne atın ve yukarıdaki komudu yazın.
KS KS B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Kod:Panoya kopyala cd C:/Users/kullanıcıadınız/Desktop SysWOW64 klasöründe arıyorsunuz dosyayı Dosyayı masaüstüne atın ve yukarıdaki komudu yazın. Genişletmek için tıkla... Yok gibe aynı hata acaba twrp mi bozuk diye ustune tikladim bu hatayi verdi Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Kod:Panoya kopyala cd C:/Users/kullanıcıadınız/Desktop SysWOW64 klasöründe arıyorsunuz dosyayı Dosyayı masaüstüne atın ve yukarıdaki komudu yazın. Genişletmek için tıkla... Yok gibe aynı hata acaba twrp mi bozuk diye ustune tikladim bu hatayi verdi
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2023 #4 Berkay 5161 dedi: Yok gibe aynı hata acaba twrp mi bozuk diye ustune tikladimEki Görüntüle 1888486 bu hatayi verdi Genişletmek için tıkla... Yeniden yükleyip masa üstüne atın. Bozuk olduğunu zannetmiyorum Windows açamıyor olabilir. Klasörden çıkarıp masa üstüne atın direk. Artı 0 Eksi
Berkay 5161 dedi: Yok gibe aynı hata acaba twrp mi bozuk diye ustune tikladimEki Görüntüle 1888486 bu hatayi verdi Genişletmek için tıkla... Yeniden yükleyip masa üstüne atın. Bozuk olduğunu zannetmiyorum Windows açamıyor olabilir. Klasörden çıkarıp masa üstüne atın direk.
KS KS B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 sukuterkopke dedi: Yeniden yükleyip masa üstüne atın. Bozuk olduğunu zannetmiyorum Windows açamıyor olabilir. Klasörden çıkarıp masa üstüne atın direk. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim olmuyor yardımın için sağol Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Yeniden yükleyip masa üstüne atın. Bozuk olduğunu zannetmiyorum Windows açamıyor olabilir. Klasörden çıkarıp masa üstüne atın direk. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim olmuyor yardımın için sağol