Rehber Fastboot Kullanarak Bootloader Kilidi Açma Rehberi (ADB)

Her şeyi yaptım ama waiting for any device kısmında kaldı. cihazım alcatel 1t 10

Hocam konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın ama gerçekten yardıma ihtiyacım var Bootloader moda aldıktan sonra ADB cihazı görmüyor sürücüler yüklü değil ve nasıl yükleyeceğim bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Çözebildiniz mi?

Bootlaoder modunda ADB çalışmaz, Fastboot komutlarına geçiş yapmanız gerekir. Ayrıca Windows zaten Bootloader modunda olan bir cihazı bağladığınızda sürücü yüklü değilse aygıt yöneticisinde ünlemli bir şekilde size gösterir. Oradan donanım kimliğini alıp gerekli sürücüyü yükleyebilirsiniz.

Cihaz Fastboot moduna geçtikten sonra ADB'de gözüküyor ancak " Fastboot OEM unlock" komutuna ne ADB'den ne de cihazdan yanıt yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Cihaz Fastboot moduna geçtikten sonra ADB'de gözüküyor ancak " Fastboot OEM unlock" komutuna ne ADB'den ne de cihazdan yanıt yok. Yardımcı olabilir misiniz?
fastboot flash unlock muydu neydi onu yaz bendede olu altyazılardan buldum oldu fakat boot mode yerinde telefon dondu kaldı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…