Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 31 Mart 2023 #11 Aslinda bunlara gerek yok. Cihaz şu an soft brick gibi bir şey. Bataryayi çıkarıp takmasi yeterli. Fastboot girebilir sonra.
Aslinda bunlara gerek yok. Cihaz şu an soft brick gibi bir şey. Bataryayi çıkarıp takmasi yeterli. Fastboot girebilir sonra.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #12 codefl0w dedi: Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Kurtarmak hala mümkün görünüyor. Genişletmek için tıkla... Redmi 10 5G kullanıyorum. Kurtarmak şu an mümkünde olmayabilir çünkü bilgisayar algılamiyor. Hiçbir şekilde açılamıyor.
codefl0w dedi: Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Kurtarmak hala mümkün görünüyor. Genişletmek için tıkla... Redmi 10 5G kullanıyorum. Kurtarmak şu an mümkünde olmayabilir çünkü bilgisayar algılamiyor. Hiçbir şekilde açılamıyor.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 31 Mart 2023 #13 Lusyz dedi: Aslinda bunlara gerek yok. Cihaz şu an soft brick gibi bir şey. Bataryayi çıkarıp takmasi yeterli. Fastboot girebilir sonra. Genişletmek için tıkla... Ekranın hiç gelmediğini söylüyor hocam, bu da söylediğinizin tam aksine Hard Brick durumudur.
Lusyz dedi: Aslinda bunlara gerek yok. Cihaz şu an soft brick gibi bir şey. Bataryayi çıkarıp takmasi yeterli. Fastboot girebilir sonra. Genişletmek için tıkla... Ekranın hiç gelmediğini söylüyor hocam, bu da söylediğinizin tam aksine Hard Brick durumudur.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #14 Kullanıcı311 dedi: Bilgisayara bağlayınca PC görüyor mu? Bu programı indirin telefonu bağlayın ve programı açın ve şunu yazın adb devices ne çıktığını söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayar görmüyor cihazı. Cünkü cihaz kendini yeniden başlatıyor gibi oluyor. ADB'den de baktım zaten cihazı görmüyor maalesef.
Kullanıcı311 dedi: Bilgisayara bağlayınca PC görüyor mu? Bu programı indirin telefonu bağlayın ve programı açın ve şunu yazın adb devices ne çıktığını söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayar görmüyor cihazı. Cünkü cihaz kendini yeniden başlatıyor gibi oluyor. ADB'den de baktım zaten cihazı görmüyor maalesef.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 31 Mart 2023 #15 Neolin dedi: Redmi 10 5G kullanıyorum. Kurtarmak şu an mümkünde olmayabilir çünkü bilgisayar algılamiyor. Hiçbir şekilde açılamıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Bu konudaki aşamaları cihazınıza uygun bir ROM ile yapmanız halinde çalışmalı.
Neolin dedi: Redmi 10 5G kullanıyorum. Kurtarmak şu an mümkünde olmayabilir çünkü bilgisayar algılamiyor. Hiçbir şekilde açılamıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Bu konudaki aşamaları cihazınıza uygun bir ROM ile yapmanız halinde çalışmalı.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 31 Mart 2023 #16 codefl0w dedi: Ekranın hiç gelmediğini söylüyor hocam, bu da söylediğinizin tam aksine hard brick duru mudur? Genişletmek için tıkla... Cihaz tepki veriyor. Hard brick cihazin tepkisiz olma durumudur. Bizzat kendi basima geldi Redmi 6A cihazimda.
codefl0w dedi: Ekranın hiç gelmediğini söylüyor hocam, bu da söylediğinizin tam aksine hard brick duru mudur? Genişletmek için tıkla... Cihaz tepki veriyor. Hard brick cihazin tepkisiz olma durumudur. Bizzat kendi basima geldi Redmi 6A cihazimda.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #17 Lusyz dedi: Her telefonun arkasi acilir dostum. 5 dakikalik is icin para baymaya hazirsan tamirci bozuntularina keyfin bilir. YouTube'a cihaz modelini yaz kapak nasıl acilir yaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ona bir bakayım ben. Ama flash tool ile güncelleme sırasında hata aldım yinede düzelmesi açılması mümkün mü?
Lusyz dedi: Her telefonun arkasi acilir dostum. 5 dakikalik is icin para baymaya hazirsan tamirci bozuntularina keyfin bilir. YouTube'a cihaz modelini yaz kapak nasıl acilir yaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ona bir bakayım ben. Ama flash tool ile güncelleme sırasında hata aldım yinede düzelmesi açılması mümkün mü?
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 31 Mart 2023 #18 Neolin dedi: Tamamdır ona bir bakayım ben. Ama flash tool ile güncelleme sırasında hata aldım yinede düzelmesi açılması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün hocam. Deepflash yöntemiyle her şeyi sıfırdan kuruyorsunuz bu şekilde. Lusyz dedi: Cihaz tepki veriyor. Hard brick cihazin tepkisiz olma durumudur. Bizzat kendi basima geldi Redmi 6A cihazimda. Genişletmek için tıkla... Recovery ve Fastboot'a erişilemediği için Hard Brick sayıyoruz hocam.
Neolin dedi: Tamamdır ona bir bakayım ben. Ama flash tool ile güncelleme sırasında hata aldım yinede düzelmesi açılması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün hocam. Deepflash yöntemiyle her şeyi sıfırdan kuruyorsunuz bu şekilde. Lusyz dedi: Cihaz tepki veriyor. Hard brick cihazin tepkisiz olma durumudur. Bizzat kendi basima geldi Redmi 6A cihazimda. Genişletmek için tıkla... Recovery ve Fastboot'a erişilemediği için Hard Brick sayıyoruz hocam.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 31 Mart 2023 #19 Bu tur vakalarda en ufak yontemi bile denemelisin. Mümkündür.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #20 codefl0w dedi: Sorun yok hocam. Bu konudaki aşamaları cihazınıza uygun bir ROM ile yapmanız halinde çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiçbir türlü cihazı görmüyor nasıl rom yükleyeceğim ki? codefl0w dedi: Mümkün hocam. Deepflash yöntemiyle her şeyi sıfırdan kuruyorsunuz bu şekilde. Recovery ve Fastboot'a erişilemediği için Hard Brick sayıyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Eh o zaman bataryayı'da açamadığımı sayarsak hardbrick durumunda şuan
codefl0w dedi: Sorun yok hocam. Bu konudaki aşamaları cihazınıza uygun bir ROM ile yapmanız halinde çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiçbir türlü cihazı görmüyor nasıl rom yükleyeceğim ki? codefl0w dedi: Mümkün hocam. Deepflash yöntemiyle her şeyi sıfırdan kuruyorsunuz bu şekilde. Recovery ve Fastboot'a erişilemediği için Hard Brick sayıyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Eh o zaman bataryayı'da açamadığımı sayarsak hardbrick durumunda şuan