neocy Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Cihazım Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Root atmak istiyordum ama telefonumu Fastboot modunda bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonumu görmüyor ve root işlemini tamamlayamıyorum.
Cihazım Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Root atmak istiyordum ama telefonumu Fastboot modunda bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonumu görmüyor ve root işlemini tamamlayamıyorum.
Çözüm enzyyx 19 Mart 2024 neocy dedi: Telefon bağlıyken görüyorda Fastboot moda aldığım anda telefonun adı Android olarak değişiyor ve görmüyor bir türlü çözemedim driverlar falan da yüklü. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
neocy dedi: Telefon bağlıyken görüyorda Fastboot moda aldığım anda telefonun adı Android olarak değişiyor ve görmüyor bir türlü çözemedim driverlar falan da yüklü. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS neocy Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #11 enzyyx dedi: Bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sağolun rootladım telefonu sayenizde Artı 0 Eksi
enzyyx dedi: Bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sağolun rootladım telefonu sayenizde
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 20 Mart 2024 #12 neocy dedi: Sağ olun rootladım telefonu sayenizde. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim, başka sorularınız olursa etiketleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
neocy dedi: Sağ olun rootladım telefonu sayenizde. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim, başka sorularınız olursa etiketleyebilirsiniz.