K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #11 Heribert Yavuz dedi: Cihazdaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranında herhangi bir ibare çıkmadı.
Heribert Yavuz dedi: Cihazdaki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranında herhangi bir ibare çıkmadı.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #12 koztrue dedi: Tabletin ekranında herhangi bir ibare çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sol üstte kırmızı yazı olur.
koztrue dedi: Tabletin ekranında herhangi bir ibare çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sol üstte kırmızı yazı olur.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #13 Heribert Yavuz dedi: Sol üstte kırmızı yazı olur. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmeden yeniden başlattım bir daha deniyorum. Heribert Yavuz dedi: Sol üstte kırmızı yazı olur. Genişletmek için tıkla... Yok Hocam tablette gözükmüyor. Son düzenleme: 5 Temmuz 2024
Heribert Yavuz dedi: Sol üstte kırmızı yazı olur. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmeden yeniden başlattım bir daha deniyorum. Heribert Yavuz dedi: Sol üstte kırmızı yazı olur. Genişletmek için tıkla... Yok Hocam tablette gözükmüyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #14 @koztrue bootloader aciktan sonra kurulumu tamamlayıp. Wi-Fi'ya bağlayın ve OEM kilidinde gri şekilde. Bootloader zaten açıldı yazması lazım.
@koztrue bootloader aciktan sonra kurulumu tamamlayıp. Wi-Fi'ya bağlayın ve OEM kilidinde gri şekilde. Bootloader zaten açıldı yazması lazım.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #15 Heribert Yavuz dedi: @koztrue bootloader aciktan sonra kurulumu tamamlayıp. Wi-Fi'ya bağlayın ve OEM kilidinde gri şekilde. Bootloader zaten açıldı yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Wi-fi'ye şimdi bağladım ama hiç bir hesaba giriş yapmadım daha. Aynı şekilde ayar pasif ve Bootloader açıldı yazıyor.
Heribert Yavuz dedi: @koztrue bootloader aciktan sonra kurulumu tamamlayıp. Wi-Fi'ya bağlayın ve OEM kilidinde gri şekilde. Bootloader zaten açıldı yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Wi-fi'ye şimdi bağladım ama hiç bir hesaba giriş yapmadım daha. Aynı şekilde ayar pasif ve Bootloader açıldı yazıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #16 koztrue dedi: Wi-Fi'ya şimdi bağladım ama hiçbir hesaba giriş yapmadım daha. Aynı şekilde ayar pasif ve bootloader açıldı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar deneyin.
koztrue dedi: Wi-Fi'ya şimdi bağladım ama hiçbir hesaba giriş yapmadım daha. Aynı şekilde ayar pasif ve bootloader açıldı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar deneyin.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #17 Heribert Yavuz dedi: Şimdi tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırladım bir daha yaptım olmadı herhangi bir uyarı da yok.
Heribert Yavuz dedi: Şimdi tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırladım bir daha yaptım olmadı herhangi bir uyarı da yok.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #18 koztrue dedi: Hocam sıfırladım bir daha yaptım olmadı herhangi bir uyarı da yok. Genişletmek için tıkla... Download moduna alın fotoğraf atın.
koztrue dedi: Hocam sıfırladım bir daha yaptım olmadı herhangi bir uyarı da yok. Genişletmek için tıkla... Download moduna alın fotoğraf atın.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #19 @Heribert Yavuz Odin'in başka sürümünü kurdum oldu şimdi.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #20 koztrue dedi: @Heribert Yavuz Odin'in başka sürümünü kurdum oldu şimdi. Genişletmek için tıkla... 3.12 altı sorun çıkarır.
koztrue dedi: @Heribert Yavuz Odin'in başka sürümünü kurdum oldu şimdi. Genişletmek için tıkla... 3.12 altı sorun çıkarır.