Merhaba. Ben Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, cihazım yurt dışı. Fastboot üzerinden ROM atarsam IMEI gider mi? Cihazımda TWRP yüklü. Note 8 Pro'larda efs olmadığı için nvdata ve NVRAM yedeğini hem bilgisayarıma hem de TWRP üzerinde aldım.
Merhaba. Ben Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum cihazım yurt dışı. Fastboot üzerinden ROM atarsam IMEI gider mi? Cihazımda TWRP yüklü Note 8 Pro'larda efs olmadığı için nvdata ve NVRAM yedeğini hem bilgisayarım'a hem de TWRP üzerinde aldım.
Merhaba. Ben Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum cihazım yurt dışı. Fastboot üzerinden ROM atarsam IMEI gider mi? Cihazımda TWRP yüklü Note 8 Pro'larda efs olmadığı için nvdata ve NVRAM yedeğini hem bilgisayarım'a hem de TWRP üzerinde aldım.
Komple Fastboot ROM attığın için MIUI kuruyorsan MIUI recovery gelir. Yüklendikten sonra tekrar yükleyip dfe ve vbmeta yüklersen silinmez. BRP öneriyorum bu arada.