keylox Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Fastboot'tan ROM atarken ROM uymadi, sinirlendim ve fastboot remove Recovery gibi bir şey denedim. Artik fastboot acmiyor. Ne yapaliyim? Telefonda şarj isareti cikiyor ama sonra acmayi deniyorum, Powered by Android'de kalıyor. Bazen de sarj ekraninda donuyor.
Fastboot'tan ROM atarken ROM uymadi, sinirlendim ve fastboot remove Recovery gibi bir şey denedim. Artik fastboot acmiyor. Ne yapaliyim? Telefonda şarj isareti cikiyor ama sonra acmayi deniyorum, Powered by Android'de kalıyor. Bazen de sarj ekraninda donuyor.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 19 Nisan 2021 #2 Cihazın modeli nedir? Stock ROM bulabilirsek bir ihtimal eski haline çevirebiliriz. Brick olmuştur diye düşünüyorum.
Cihazın modeli nedir? Stock ROM bulabilirsek bir ihtimal eski haline çevirebiliriz. Brick olmuştur diye düşünüyorum.
keylox Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 Logaritma dedi: Cihazın modeli nedir? Stock ROM bulabilirsek bir ihtimal eski haline çevirebiliriz. Brick olmuştur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... BlackBerry priv STV100-3 stock ROM indirdim fakat fastboot açılmıyor cihaz hard brick oldu. Crackberry'de de konuştum çözüm yok kimsede.
Logaritma dedi: Cihazın modeli nedir? Stock ROM bulabilirsek bir ihtimal eski haline çevirebiliriz. Brick olmuştur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... BlackBerry priv STV100-3 stock ROM indirdim fakat fastboot açılmıyor cihaz hard brick oldu. Crackberry'de de konuştum çözüm yok kimsede.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 22 Nisan 2021 #4 keylox dedi: BlackBerry PRIV STV100-3 Stock ROM indirdim fakat Fastboot açılmıyor. Cihaz Hardbrick oldu. Crackberry'de de konuştum, çözüm yok kimsede. Genişletmek için tıkla... Isınma problemi olsa da çok güzel bir cihaz, inovatik. Neyse soruna dönelim. Recovery mod açılıyor mu? Ayrıca yanlış yazılım indirme olasılığınız var mı? Bu cihazın bu modelinin 2 farklı versiyonu var. Secure Communications BlackBerry secure communications solutions are purpose-built for secure voice, messaging, file sharing, mobile security and crisis event management www.blackberry.com
keylox dedi: BlackBerry PRIV STV100-3 Stock ROM indirdim fakat Fastboot açılmıyor. Cihaz Hardbrick oldu. Crackberry'de de konuştum, çözüm yok kimsede. Genişletmek için tıkla... Isınma problemi olsa da çok güzel bir cihaz, inovatik. Neyse soruna dönelim. Recovery mod açılıyor mu? Ayrıca yanlış yazılım indirme olasılığınız var mı? Bu cihazın bu modelinin 2 farklı versiyonu var. Secure Communications BlackBerry secure communications solutions are purpose-built for secure voice, messaging, file sharing, mobile security and crisis event management www.blackberry.com