Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Ben ve kardeşim 100 TL Steam kod aldık farklı hesaplardan. 60 ve 40'lık ama ikimize de sadece 40 olanlar iade oldu, ne yapacağız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2021
Ben ve kardeşim 100 TL Steam kod aldık farklı hesaplardan. 60 ve 40'lık ama ikimize de sadece 40 olanlar iade oldu, ne yapacağız?
Citivox Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #2 Ben de mağdur oldum 100tl iade etmesi gerekirken 50tl etti ne yapacagiz ya
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 Müşteri hizmetleri ile konuştum bu gece içinde kalan bakiyede iade olacak dediler.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 17 Aralık 2021 #4 Dreads dedi: Ben ve kardeşim 100 TL Steam kod aldık farklı hesaplardan. 60 ve 40'lık ama ikimize de sadece 40 olanlar iade oldu, ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Farklı sitelerden aldıysanız aldığınız mağazadan iletişime geçmeyi deneyin. Steamden aldıysanız Steam desteğe yazıp sorununuzu bildirin.
Dreads dedi: Ben ve kardeşim 100 TL Steam kod aldık farklı hesaplardan. 60 ve 40'lık ama ikimize de sadece 40 olanlar iade oldu, ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Farklı sitelerden aldıysanız aldığınız mağazadan iletişime geçmeyi deneyin. Steamden aldıysanız Steam desteğe yazıp sorununuzu bildirin.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 Citivox dedi: Ben de mağdur oldum 100TL iade etmesi gerekirken 50TL etti ne yapacagiz ya. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri kalan bakiyeninde bugün iade olacağını söyledi.
Citivox dedi: Ben de mağdur oldum 100TL iade etmesi gerekirken 50TL etti ne yapacagiz ya. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri kalan bakiyeninde bugün iade olacağını söyledi.
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 17 Aralık 2021 #6 Bana da aynı şekilde eksik iade oldu, umarım dedikleri gibi olur.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.887 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 17 Aralık 2021 #7 Bana da bildirim geldi paranız geldi diye ama 0 TL var hesapta Siz yine iyisiniz Yarına kadar gelmezse bende yazacağım.
Bana da bildirim geldi paranız geldi diye ama 0 TL var hesapta Siz yine iyisiniz Yarına kadar gelmezse bende yazacağım.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #8 Mr. Ahmedov dedi: Farklı sitelerden aldıysanız aldığınız mağazadan iletişime geçmeyi deneyin. Steam'den aldıysanız Steam desteğe yazıp sorununuzu bildirin. Genişletmek için tıkla... Siz olayı bira yanlış anlamışsınız FastPay'in kampanyası ile ilgiliydi sorunum.
Mr. Ahmedov dedi: Farklı sitelerden aldıysanız aldığınız mağazadan iletişime geçmeyi deneyin. Steam'den aldıysanız Steam desteğe yazıp sorununuzu bildirin. Genişletmek için tıkla... Siz olayı bira yanlış anlamışsınız FastPay'in kampanyası ile ilgiliydi sorunum.
Citivox Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #9 Dreads dedi: Müşteri hizmetleri kalan bakiyeninde bugün iade olacağını söyledi. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım öyle olur teşekkür ederim bilgilendirdigin için dostum
Dreads dedi: Müşteri hizmetleri kalan bakiyeninde bugün iade olacağını söyledi. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım öyle olur teşekkür ederim bilgilendirdigin için dostum
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #10 Aydın Bekoğlu dedi: Bana da bildirim geldi paranız geldi diye ama 0 TL var hesapta siz yine iyisiniz yarına kadar gelmezse bende yazacağım. Genişletmek için tıkla... Canopat dedi: Bana da aynı şekilde eksik iade oldu, umarım dedikleri gibi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bana öyle dediler bu akşam iade gelir büyük ihtimalle. Citivox dedi: Anladım umarım öyle olur teşekkür ederim bilgilendirdigin için dostum. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim.
Aydın Bekoğlu dedi: Bana da bildirim geldi paranız geldi diye ama 0 TL var hesapta siz yine iyisiniz yarına kadar gelmezse bende yazacağım. Genişletmek için tıkla... Canopat dedi: Bana da aynı şekilde eksik iade oldu, umarım dedikleri gibi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bana öyle dediler bu akşam iade gelir büyük ihtimalle. Citivox dedi: Anladım umarım öyle olur teşekkür ederim bilgilendirdigin için dostum. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim.