onursan11 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #11 egerdn dedi: https://shbd.io/s/IC1dOZhu Genişletmek için tıkla... Oyun yok zaten para vermek istemediğim için bu yola başvurdum ve tek kol bunları da üstüne sayarsak 10000TL'yi geçer sen galiba anlamadın derdimi.
egerdn dedi: https://shbd.io/s/IC1dOZhu Genişletmek için tıkla... Oyun yok zaten para vermek istemediğim için bu yola başvurdum ve tek kol bunları da üstüne sayarsak 10000TL'yi geçer sen galiba anlamadın derdimi.
egerdn Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #12 Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? onursan11 dedi: Oyun yok zaten para vermek istemediğim için bu yola başvurdum ve tek kol bunları da üstüne sayarsak 10000TL'yi geçer sen galiba anlamadın derdimi. Genişletmek için tıkla... Gamepass aylık 300 lira
Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? onursan11 dedi: Oyun yok zaten para vermek istemediğim için bu yola başvurdum ve tek kol bunları da üstüne sayarsak 10000TL'yi geçer sen galiba anlamadın derdimi. Genişletmek için tıkla... Gamepass aylık 300 lira
onursan11 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #13 egerdn dedi: Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? Genişletmek için tıkla... Senin sıkıntın olduğu kesin verdiğin cevap çok tutarsız ve farkındasın. egerdn dedi: Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? Game Pass aylık 300 lira. Genişletmek için tıkla... Game Pass'ını daha önceden kullandım leş hocam 1 yıldır abonesiyim dahilinde.
egerdn dedi: Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? Genişletmek için tıkla... Senin sıkıntın olduğu kesin verdiğin cevap çok tutarsız ve farkındasın. egerdn dedi: Alınmaz diyenlere ters cevap vereceksen niye alınır mı diye soruyorsun sıkıntılı mısın? Game Pass aylık 300 lira. Genişletmek için tıkla... Game Pass'ını daha önceden kullandım leş hocam 1 yıldır abonesiyim dahilinde.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 4 Temmuz 2025 #14 onursan11 dedi: Bana sorun olmaz kaç FPS alırım FIFA Marvel Spider-Man God of War Mortal Kombat falan oynayacağım? Genişletmek için tıkla... 30 FPS
onursan11 dedi: Bana sorun olmaz kaç FPS alırım FIFA Marvel Spider-Man God of War Mortal Kombat falan oynayacağım? Genişletmek için tıkla... 30 FPS