Fat kasa PS3 alınır mı?

gurkan67

Decapat
Daha fazla  
Fat kasa alınmaz biliyorum fakat 3bin TL'ye buldum ve cechh04 kodlu. Sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunları göz önünde bulundururak alın yoksada 4500 5000 TL arası Slim kasalar var baktığınız fat kasa bakımları yeniyse bir arızası yoksa zorlamadığınız sürece fazla sorun yapmaz ama gene de dikkat edin fazla ısınmasın yormayın cihazı sonuçta cihaz eski.

Kronik sorunları göz önünde bulundururak alın yoksada 4500 5000 TL arası Slim kasalar var baktığınız fat kasa bakımları yeniyse bir arızası yoksa zorlamadığınız sürece fazla sorun yapmaz ama gene de dikkat edin fazla ısınmasın yormayın cihazı sonuçta cihaz eski.

Amacım oyun oynamak değil 800-900 TL kâr bırakması için alacağım.

Amacım oyun oynamak değil 800-900 TL kâr bırakması için alacağım.

Fazla kar yaptıracağını sanmıyorum PS4 bile eskiye çıkarken helede tutulmayan kronik sorunlu fat kasa satılması aşırı zor olur bak bende ilk çıktığında alınmış Slim kasa var hala evde taş gibi çalışır Slim kasaya yönel fat kasa aşırı problemli.

PS3'e de o kadar para vermek istemiyorum hocam amacım oyun oynamak değil zaten.

PS3'e de o kadar para vermek istemiyorum hocam amacım oyun oynamak değil zaten.

Kar getirmez hocam artık millet elindekinden kurtulmak için satıyor kim alır ne sürede alınır belli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı